Dennis Schouten heeft ogen laten laseren

Dennis Schouten heeft er lang over getwijfeld, maar hij heeft het toch gedaan: zijn ogen laten laseren. Dat vertelt hij in gesprek met Nieuwe Revu. Sommige mensen zijn niet gezegend met ogen die vanzelf scherp zien, dus moeten zij een bril of lenzen dragen. De bekende verslaggever van PowNed en Veronica Inside behoorde tot die groep, maar nu niet meer. “Ik heb mijn ogen laten laseren. Ik heb heel lang lenzen gehad, maar dat wilde ik niet meer, mijn ogen waren daar te droog voor“, vertelt hij.

Maar hij kon toch ook een bril dragen? “De bril die ik had vond ik erg lelijk, dus die deed ik alleen thuis op om tv te kijken. Nu zie ik alles top, nog beter dan met een bril.”

Er gaat een wereld voor Schouten open. “Het mooist vind ik het als ik in het voetbalstadion ben. De sfeer daar vind ik altijd erg mooi, daarom ga ik ernaartoe, maar het voetbal kon ik nooit zo goed zien omdat je nogal ver van het veld af zit.”

Nu kan ik alles heel gedetailleerd zien. Dat was eigenlijk de belangrijkste reden.”

Het Nieuwe Revu-interview met Dennis Schouten kunt u hier lezen.

Foto: SBS

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen