Shula Rijxman vindt artikel over miljonairsleven onzin

Shula Rijxman vindt het artikel dat in april in de Story stond over haar vermeende miljonairsleven groteske onzin. Dat laat ze dit weekend weten in Volkskrant Magazine. Story onthulde de foto’s van Rijxmans riante optrekje in het chique Blaricum. Van belastinggeld in één van de duurste gemeenten van Nederland, was de teneur. “Dat laatste stond in de Story. Daar klopt helemaal niks van. Dat huis heb ik samen met Sabine gekocht ruim voordat ik bij de NPO ging werken.”

Rijxman begrijpt het beeld dat ze een geldwolf zou zijn niet zo. “Ik vind het vooral grappig om te lezen omdat ik, de geldverslindende Shula, er zelf voor heb gekozen over te stappen van IDTV naar de NPO en daarmee de helft van mijn salaris heb ingeleverd.”

Haar salaris is alleen maar verder gekelderd. “Sinds de Wet Normering Topinkomens heb ik opnieuw salaris ingeleverd. Toch blijf ik zitten, omdat ik geloof in wat ik doe. Dus zo geldverslindend ben ik.”

De woning die Rijxman in Blaricum bewoont is in 2002 gekocht voor ruim zeven ton. Volgens de Story zit er inmiddels een overwaarde op van een miljoen euro.

Lees ook: Shula ‘NPO’ Rijxman leidt miljonairsleven (30 april)

Foto NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen