Shula ‘NPO’ Rijxman leidt miljonairsleven

Shula Rijxman, topvrouw van de NPO, leidt het leven van een miljonair. Haar topsalaris wordt royaal besteed. Dat schrijft weekblad Story bij foto’s van haar optrekje in het chique Blaricum. Rijxman krijgt een riant salaris voor het leiden van de NPO. “In haar privéleven (dat grotendeels gefinancierd zal worden met haar NPO-salaris aangezien haar partner Sabine ondernemer is en geen tonnen per jaar zal verdienen) laat de kordate topvrouw het breed hangen“, is te lezen in de Story.

Op foto’s in de Story is te zien dat Shula Rijxman in een groot vrijstaand huis woont in het Gooise dorp, met op de oprijlaan een Tesla. Het showblad wijst erop dat Blaricum ‘één van de duurste gemeentes van Nederland’.

Het is niet zomaar een vrijstaand huis. “Het is een riante vrijstaande villa met een zwembad in de tuin, in de exclusieve buurt waar ook de miljardairs John de Mol en Joop van den Ende resideren.

Rijxman kocht de villa in 2002 voor 709.704 euro. Dat gaat ooit een overwaarde opleveren van maar liefst 1.000.000 euro, aldus de Story.

De Rijxman-villa kunt u bekijken in weekblad Story, via Blendle.

Foto NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen