Martijn Krabbé vreest kijkcijfers nieuwe zondagshow

Een slechtere lead-in voor de première van zijn nieuwe RTL 4-show Postcode Loterij: De Weg Naar Het Miljoen had Martijn Krabbé niet kunnen bedenken. Het programma begint vanavond na de finale van de Gordon-flop Screentest. En dat baart de presentator wel een beetje zorgen. “Het is een moeilijke start denk ik, want er zit een programma voor dat vorige week 267.000 kijkers had: Screentest. Dat betekent dat wij dan beginnen op 300 of 350 duizend kijkers“. zegt hij bij RTLLN.

Krabbé denkt dat het programma mager van start gaat. “Met een beetje mazzel klimt het en de vlag gaat uit bij 900.000 kijkers. Reken het gemiddelde maar uit dan. Dan zit je op iets meer dan een half miljoen kijkers.”

Is hij tevreden met een half miljoen kijkers voor aflevering één? “Ik zou er voor tekenen. In elk geval voor deze zondag, maar daarna moet het beter.”

Volgende week staat het programma na Het Zijn Net Mensen op het menu. Ook die show zal met Boer Zoekt Vrouw als rechtstreekse concurrent geen kijkcijferkanon zijn.

Krabbé staat in elk geval níet tegenover Yvon Jaspers. “Ja, ik heb vooraf wel even gevraagd of we niet tegenover Boer Zoekt Vrouw kwamen te zitten. Dat was wel een voorwaarde“, bekent hij in het AD.

Postcode Loterij: De Weg Naar Het Miljoen is om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen