Ruud de Wild: ‘Ik vraag Sophie Hilbrand niet meer’

Geplaatst op Wed 07 Nov 2018 om 12:00

Ruud de Wild gaat Sophie Hilbrand niet meer vragen om te gast te zijn in zijn podcastserie 30 Minuten Rauw, nu ze het verzoek een keertje heeft geweigerd. Dat heeft de NPO Radio 2-dj gezegd in de rijdende talkshow van NU.nl. Hilbrand heeft het verzoek van De Wild naast zich neergelegd omdat er ‘nog allerlei andere dingen op mijn lijstje staan, waarvan ik denk: dan ga ik eerst dat doen, en dan ga ik een keer bij Ruud zitten’. Prima, aldus de radio-dj, maar hij blijft niet achter haar aan lopen.

De Wild: “Ik vraag mensen, omdat ik oprecht geïnteresseerd bent. Ik had Sophie Hilbrand gevraagd en die wilde niet. Ik heb ook gevraagd: ‘Waarom niet?’ Toen zei ze: ‘Daar ben ik na mijn burn-out niet aan toe.’ Als geen ander begrijp ik wat zij voelt. Nou, dan ga ik haar ook niet meer lastigvallen. En ook niet over drie maanden. Nou, dan hoor ik het van haar wel, of nooit meer.

Het is niet dat De Wild haar nodig heeft. Momenteel maakt hij op NPO Radio 2 de best beluisterde middagspits-show van het land.

Ik ben marktleider in alle doelgroepen en ja, daar ben ik heel trots op. Ik heb me zelf wel leren kennen in die anderhalf jaar dat ik weg was. Ik heb gereisd en dingen gedaan die ik altijd al wilde doen. Het is ook een lesje nederigheid, maar dat heb ik al genoeg gehad in mijn leven.

Het NU.nl-interview met Ruud de Wild kunt u zien op NU.nl.

Foto: NPO
22 Reacties op “Ruud de Wild: ‘Ik vraag Sophie Hilbrand niet meer’”


 1. Mark

  Ik ga Sophie Hilbrand ook niet meer vragen. Ik deed dat al niet, en ik blijf dat ook niet doen.

 2. Remi

  Sophie Hilbrand … reeds jaren één ‘s lands “bekendste” uitkeringsgerechtigde …

 3. Connie Vink

  Burnout? daarom zag ze er zo slecht uit! Beterschap

 4. piet

  Wie wil er nou ook bij zo.n kerel zitten.

 5. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Ruud is een engerd en een viespeuk.

 6. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Maar wel een redelijke radio DJ.

 7. Ik zeg iets

  Ruud, je schaalt jezelf te hoog in. Maw laat die kapsones zitten.

 8. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Ik trek deze manier van zingen echt ontzettend niet. Heel erg theatraal en aan zo’n tafeltje daar zo zittend vind ik het echt een aangeleerd kunstje. Maar ja… RTL Late Night… daar past zoiets wel goed thuis.

 9. Baron von Habenichts

  Ik ben wel wat gewend maar wat ziet die man er VIES uit.
  Een clochard is het!

  GATVERDAMME SMEERLAP!

 10. Bahm*b*i

  Ruud, denk je dat Sophie daarmee zit? Doe’s ff normaal. Dit is geen onderwerp om met de rest vd wereld te delen. Je kleineert jezelf.

 11. Den Draaiert Joost

  Ruud heeft gelijk. Arrogant mens die Hilbrand

 12. Dennis

  Ruud zou eens naar de kapper moeten, en een goede was beurt kan ook niet kwaad.

 13. de deskundige

  Hij ziet er niet uit hij lijkt wel een zwerver die onder bruggen slaapt.

 14. echt waar

  RUUD IS DE NUMMER EEEN IN DE MIDDAG OP HILVERSUM TWEE

 15. Derk

  Overschatte dj. Praat maar wat. Nauwelijks verstand van muziek.

 16. simon stokvis

  ruud is beter dan de koen en sandershow met poep en pies grappen stelletje kleuters

 17. piet

  ECHT WAAR Wat wil je daar mee zeggen? Kan wel 1 zijn als dj maar hij ziet er niet uit. Bah

 18. zwen

  ik dacht dat radio is luisteren zonder kijken

 19. critikast

  Marktleider in alle doelgroepen…kun je een keer je haar wassen met goede shampoo ?

 20. Annoniemus

  Wat heeft Sophie Hilbrand te melden dan ?

 21. Joop55

  Hillbrand heeft avonduren tekort dat merk je en zie je aan alles. Jammer voor Dennis maar dat achterlijke ‘’VIPS’’-woordje is om uit te kotzen. Reden genoeg voor ontslag dus.

 22. Henk

  Wie is Ruud de Wild?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.