Kees Tol vindt dat Gordon de kijker belazerde

Kees Tol vindt het niet kies dat zijn kersverse SBS 6-collega Gordon de kijker heeft bedonderd in het veel bekeken tv-programma Gordon Gaat Trouwen. Dat zegt hij in gesprek met Veronica Magazine. Tol hoort bij het kamp dat vindt dat Gordon kijkersbedrog heeft gepleegd. Hij vindt dat, net als bijvoorbeeld ook Angela de Jong dat vindt, een kwalijke zaak. “Naar Gordon en zijn trouwprogramma heb ik gekeken omdat ik wilde zien waar de ophef over ging“, vertelt de Volendammer.

Kees Tol: “Heel het land sprak erover en Gordon kreeg kritiek. Hij zou de kijker belazeren door uiteindelijk, na acht afleveringen, níét te trouwen. Niet trouwen is zijn goed recht, niemand kan hem daartoe verplichten. Maar wat ik niet snap, is waarom hij de week na de slotopnames bij RTL Boulevard met een trouwring aan zijn vinger liep te zwaaien.”

Het is gewoon misleiding als je bij Boulevard met een trouwring gaat staan, terwijl je al weet dat je niet getrouwd bent, vindt Tol. “Dat vond ik… gekkig. Dan neem je de kijker echt in de maling.”

Hoe had Tol het dan gedaan? “In zijn plaats had ik dat subtieler aangepakt. Het eindresultaat meer in het midden gelaten en het programma de titel gegeven Gaat Gordon Trouwen? Dus met vraagteken. We zijn niet achterlijk met z’n allen.

 

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen