Ruben Nicolai: ‘RTL Boulevard heeft een scherp randje’

Ruben Nicolai is in de veronderstelling dat RTL Boulevard sinds de Albert-exit nog steeds een scherp randje heeft. Dat vertelt hij in Het Parool. De vertrokken zenderbaas Erland Galjaard heeft RTL in puin achtergelaten. Ook het succesvolle Boulevard met Albert Verlinde heeft hij de nek omgedraaid. Omdat hij alleen nog maar positiviteit op tv wilde, maakte hij van de showrubriek een volstrekt kritiekloos publiciteitsvehikel. Dat lijkt langzaam aan weer te veranderen, maar de weg is nog lang. 

Nicolai is nog altijd blij met de veranderingen. “Boulevard is jaren geleden een andere weg ingeslagen en daar ben ik blij mee. We zijn er niet op uit om mensen kapot te maken.

Als Het Parool hem voorlegt dat de showrubriek erg braaf is geworden, zegt Nicolai: “Met mensen als Beau van Erven Dorens, Olcay Gulsen en Peter R. de Vries heeft het echt nog wel een scherp randje.

Voor spannende tv is Nicolai niet gemaakt. “Je moet iemand hebben die er met gestrekt been in durft te gaan. Dat is niet hoe ik ben opgevoed.”

Het Parool-interview met Ruben Nicolai kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen