Linda de Mol haat alles met springen: ‘Vooral burpees’

Linda de Mol haat alles met springen. Vooral burpees vindt ze echt niet te doen, maar ze heeft het nodig om in shape te blijven. Dat vertelt haar personal trainer Carlos Lens in de LINDA. Lens traint De Mol al zeventien jaar. Hij ziet haar ongeveer twee keer per week. “Bepaalde oefeningen vindt ze vreselijk. Vooral alles met springen. Als ik haar 25 burpees – een squat met een sprong – laat doen, is ze niet blij. Dan krijg ik weleens blikken. Maar ze doet het wel“, zegt ze.

Lens heeft ook geen zin in een weigerachtige houding. “Ze komt bij mij om getraind te worden en dat weet ze.”

Is De Mol nog wel strak te krijgen? “Haar doelstelling nu is om gewoon gezond en fit te blijven. Ze hoeft geen sixpack meer. Die had ze wel in het tweede nummer van LINDA.”

Daar stond een fitnessreportage in. “Maar toen sportten we zes keer per week en had ze een strikt schema op het gebied van voeding en rust. Dat is in haar huidige leven bijna niet in te plannen.”

Wat voor Linda heel goed zou zijn is een privékok. Een die samen met Xenia haar agenda beheert en ervoor zorgt dat er voor haar altijd, waar ze ook is, gezond eten klaarstaat. Maar dat wil ze niet.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen