Olcay en Maxim doen Jerry Springertje bij Boulevard

Geplaatst op Tue 20 Nov 2018 om 9:30

Olcay Gulsen en Maxim Hartman gingen maandagavond de confrontatie met elkaar aan in RTL Boulevard. Het ontaardde in een Jerry Springer-achtig tafereel, maar aan het eind vlogen ze elkaar in de armen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Hartman vindt het leuk om zichzelf ongepast te gedragen in de media. Zo begon hij vorige week in Pauw over de borsten van Dionne Stax, wat Gulsen zwaar ongepast vond. Ze reageerde erop met een anekdote in de weekend-Boulevard.

Gulsen vertelde over haar ervaringen met Hartman. “Maxim Hartman is echt een nare vent. De laatste keer dat ik hem tegenkwam zei hij tegen mij: ‘Wat ben je lelijk zonder make-up.’ Hij maakt echt de meest seksistische opmerkingen echt out of the blue“, zei ze.

Hartman maandag in de studio van Boulevard: “Ik ben hier gekomen om excuses te krijgen, want jij noemt mij een seksist. Leg uit waarom je dat vindt.”

Gulsen: “Wat je over Dionne Stax zei vond ik pijnlijk voor jezelf, dat mag duidelijk zijn. De eerste keer dat ik jou tegenkwam was bij de TMF Awards en het eerste wat jij tegen me zei was: ‘Ik herken jou helemaal niet. Je bent echt heel lelijk zonder make-up.’ Dat vind ik echt raar.”

Hartman: “Ik heb het woord lelijk niet gebruikt. Dan vind ik je echt een leugenaar als je dat zegt. Ik heb wel gezegd: ‘Ik herken je niet zonder make-up.’ Dan ben je ook heel anders. Je zit er ook drie kwartier of een uur in voordat je voor de camera’s verschijnt.”

Beau van Erven Dorens: “Ik vind dat ook een agressieve opmerking.”

Hartman: “Ik neem vrouwen gewoon zo serieus dat ik er met net zo’n gestrekt been in ga alsof ik Peter R. tegenover me heb. Ik maak geen onderscheid. Ik ben juist geen seksist. Als mensen me een seksist voelen, vind ik het vervelend, want ik heb nog nooit iets vrouwonvriendelijks gedaan.”

Gulsen: “Het is kwetsend, het is pijnlijk en ik voelde me echt voor schut gezet door jou. Ik moest de hele dag repeteren met jou en je liet me niet naar rust en bleef vervelende opmerkingen maken. Of mijn lippen echt waren.”

Hartman: “Dat ging niet over jou. Dat ging over je zus. Zij wou niet toegeven dat ze haar lippen had laten doen.”

Gulsen: “Je schoffeert vrouwen gewoon. Het is respectloos, kwetsend en niet nodig.”

Peter R. de Vries: “Er is toch ook helemaal geen verplichting aan een vrouw om dat aan jou toe te geven?

Gulsen: “Heb jij geen inlevingsvermogen, Maxime?

Dat Hartman aan het eind van hun confrontatie naar Gulsen toeliep om haar te knuffelen, vindt De Vries fake. “Jongens, dit is dus bullshit, hè. Dit vind ik echt helemaal nep. Dit is gewoon nep? Hoezo? Moet ik dat nog uitleggen? Nou, de uitzending is afgelopen.

Het item kunt u hier bekijken.

Foto: RTL
25 Reacties op “Olcay en Maxim doen Jerry Springertje bij Boulevard”


 1. Wilhelmus

  Beetje triest dat Boulevard zich tot dit soort tv verlaagt. Alles voor de kijkcijfers. Zo.n man geef je toch geen podium. Walgelijke vent.

 2. Jan

  Eens Wilhelmus, maar toch nodigen ze Peter R de Vries bijna elke dag uit.

 3. Bears’den

  Vond het wel een leuk situatie eigenlijk, maar Boulevard voelt de hete adem van Albert en Jan al, dus het is logisch dat ze hun eigen programma iets spannender moeten maken anders kijkt iedereen in 2019 na 6 Inside i.p.v. naar Boulevard..

 4. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  #TeamMaxim 💪🏼

 5. Robert

  Maxim treitert gewoon een beetje, dat weten we toch allemaal.
  En dat hij die Olcay daarvoor uitkiest is prima.

 6. Mousy

  Waarom zat Maxim niet net als andere gasten op de bank, maar in de kleedkamer?

  Gelijk al in de aanval/verdediging, kwam om excuses te krijgen. Ik lag in een deuk, wat een triest en zielig figuur die Maxim. Is dat nou een vent.

  Gehele item was 1 farce, jammer dat er niet een vrouw aan de desk stond die iets meer van de tongriem gesneden was.

 7. Martin

  #Team Olcay

 8. Hank

  De ene seksist is de andere niet voor Olcay: https://slebs.nl/2018/11/20/olcay-vs-maxim-dit-zei-olcay-in-2017-over-vrouwenhater-kranenborg/

 9. JohanV

  Die Hartman is gewoon een onbeschofte vent, die moet je geen podium geven.

 10. Rubicon

  Je kan zeggen wat je wilt maar dat Boulevard is lekker bezig. Krijgt steeds meer smoel. Idd met Beau het meest. Cijfertjes gaan ook lekker, door de week. Hier gaan Albert en Winston niet zomaar overheen

 11. Ron

  Wat een toneelstukje was dit, ongemakkelijk en plaatsvervangende schaamte kreeg ik erbij. Zowel bij Maxim als bij Gulsen. Echt kansloos dit. Boulevard moet dit niet doen.

 12. Pak 'm

  O ja, Ron?

 13. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  @Ron

  RTL blvd heeft kijkers nodig… en dit is er misschien voor nodig.

 14. Pjotter

  Boksen boksen boksen!

 15. Fliperdeflap

  Je bent, in mijn optiek, sowieso al niet het scherpste mes, in de besteklade. Voor mij dan ook onbegrijpelijk, dat dit soort vuilnis (en er is genoeg van op TV) nog bekeken wordt ook. Ik lees dit stukje en denk er het mijne van. ZIEK!

 16. anonymous

  Maxim speelt een.rol, moet je niet te serieus nemen.
  Olcay beledigt ook BN’ers als ze volgens haar foute kleding aan hebben, of te dik zijn.

 17. critikast

  Olcay is een lekker ding, hunkert naar een leuke man in haar leven en doet er alles aan om toch vooral in de publiciteit te blijven. Slim, ad rem en met een grot zakelijk instincy. Kortom…ik …

 18. Ronald

  I love Maxim

 19. Ron

  @Gerard Ek(streem)dom: Boulevard heeft helemaal geen kijkcijfers nodig, die doen het best goed in de vooravond. Dus daarom snap ik dit spastische trucje ook niet van de redactie. Dat heeft Boulevard toch helemaal niet nodig. Het staat in schril contrast bij de actie die ze deze week voeren voor Cordaid. Ridicuul!

 20. Henk

  Hartman = looser

 21. Kattie

  Ik vind ze alle twee.niks allebei denken ze dat ze maar alles kunnen zeggen ..hij is onbeschoft .en zij hoort zich graag zelf lullu

 22. H.

  MAXIM for president!

 23. Trudy

  Deze kale grijze ouwe knar is allang over zijn houdbaarheidsdatum heen. Wij zien graag jonge aantrekkelijke mannen op tv.

 24. Dave Roelvink

  Gelukkig ben ik er nog Trudy -) …. Weinig inhoud maar wel jong en aantrekkelijk.

 25. gg

  Die Hartman is een vieze, kale , oude man. Walgelijk figuur.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.