Olcay en Maxim doen Jerry Springertje bij Boulevard

Olcay Gulsen en Maxim Hartman gingen maandagavond de confrontatie met elkaar aan in RTL Boulevard. Het ontaardde in een Jerry Springer-achtig tafereel, maar aan het eind vlogen ze elkaar in de armen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Hartman vindt het leuk om zichzelf ongepast te gedragen in de media. Zo begon hij vorige week in Pauw over de borsten van Dionne Stax, wat Gulsen zwaar ongepast vond. Ze reageerde erop met een anekdote in de weekend-Boulevard.

Gulsen vertelde over haar ervaringen met Hartman. “Maxim Hartman is echt een nare vent. De laatste keer dat ik hem tegenkwam zei hij tegen mij: ‘Wat ben je lelijk zonder make-up.’ Hij maakt echt de meest seksistische opmerkingen echt out of the blue“, zei ze.

Hartman maandag in de studio van Boulevard: “Ik ben hier gekomen om excuses te krijgen, want jij noemt mij een seksist. Leg uit waarom je dat vindt.”

Gulsen: “Wat je over Dionne Stax zei vond ik pijnlijk voor jezelf, dat mag duidelijk zijn. De eerste keer dat ik jou tegenkwam was bij de TMF Awards en het eerste wat jij tegen me zei was: ‘Ik herken jou helemaal niet. Je bent echt heel lelijk zonder make-up.’ Dat vind ik echt raar.”

Hartman: “Ik heb het woord lelijk niet gebruikt. Dan vind ik je echt een leugenaar als je dat zegt. Ik heb wel gezegd: ‘Ik herken je niet zonder make-up.’ Dan ben je ook heel anders. Je zit er ook drie kwartier of een uur in voordat je voor de camera’s verschijnt.”

Beau van Erven Dorens: “Ik vind dat ook een agressieve opmerking.”

Hartman: “Ik neem vrouwen gewoon zo serieus dat ik er met net zo’n gestrekt been in ga alsof ik Peter R. tegenover me heb. Ik maak geen onderscheid. Ik ben juist geen seksist. Als mensen me een seksist voelen, vind ik het vervelend, want ik heb nog nooit iets vrouwonvriendelijks gedaan.”

Gulsen: “Het is kwetsend, het is pijnlijk en ik voelde me echt voor schut gezet door jou. Ik moest de hele dag repeteren met jou en je liet me niet naar rust en bleef vervelende opmerkingen maken. Of mijn lippen echt waren.”

Hartman: “Dat ging niet over jou. Dat ging over je zus. Zij wou niet toegeven dat ze haar lippen had laten doen.”

Gulsen: “Je schoffeert vrouwen gewoon. Het is respectloos, kwetsend en niet nodig.”

Peter R. de Vries: “Er is toch ook helemaal geen verplichting aan een vrouw om dat aan jou toe te geven?

Gulsen: “Heb jij geen inlevingsvermogen, Maxime?

Dat Hartman aan het eind van hun confrontatie naar Gulsen toeliep om haar te knuffelen, vindt De Vries fake. “Jongens, dit is dus bullshit, hè. Dit vind ik echt helemaal nep. Dit is gewoon nep? Hoezo? Moet ik dat nog uitleggen? Nou, de uitzending is afgelopen.

Het item kunt u hier bekijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen