Mag Ik Jullie Oma Zijn? zoveelste Kim-Lian-flop

De lijst van flops op naam van Kim-Lian van der Meij wordt steeds omvangrijker. Ook haar nieuwe programma Mag Ik Jullie Oma Zijn? is geen succes. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het programma waarin eenzame ouderen en grootouderloze gezinnen aan elkaar gekoppeld worden, begon vorige week met 412.000 kijkers (7 procent) en gisterenavond waren dat er nog maar 370.000 (7 procent). Beide afleveringen scoorden onder het zendergemiddelde van SBS 6.

Er lopen in televisieland weinig mensen rond die zó veel flops op hun naam hebben staan als Kim-Lian van der Meij, maar toch keer op keer nieuwe programma’s krijgen. Ze zit al bijna vijf jaar bij SBS 6, maar heeft nog geen enkel aanhoudend succes gehad.

Op Sterren Springen en het redelijk bekeken Verzamelkoorts na zijn eigenlijk al haar programma’s mislukt: ShowVandaag (2014), Beat It (2014), De Nationale Tweelingtest (2015), Popster (2015), Thuis op Zondag (2015-2016), De Grote Herkansing (2015), Mindmasters Live (2015), Zullen We Een Spelletje Doen (2016), Ninja Warrior NL (2017), 5 Golden Rings (2018) en Stelletje Pottenbakkers (2018).

Nu wordt Mag Ik Jullie Oma Zijn? dus toegevoegd aan die lange lijst. Van der Meij heeft in elk geval genoten van de opnames. “Ik vind het een eer om dit te mogen doen in deze donkere dagen van het jaar. Gelukkig heb ik nog een oma, en daar ben ik iedere dag blij mee. Tijdens de opname was er een 81-jarige oma die voor het eerst in vijftig jaar een baby vasthield. Niemand hield het droog, ook het hele team achter de schermen niet.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen