Linda de Mol heeft niet naar Robert Jensen gekeken

Linda de Mol zat woensdagavond voor het eerst in drie jaar tijd weer eens in De Wereld Draait Door. Ze zat aan tafel om een goededoelenactie te promoten, maar gastheer Matthijs van Nieuwkerk wilde ook even weten wat ze van het huidige tv-aanbod vindt. Ze vroeg haar of ze dinsdag naar de nieuwe programma’s van Beau van Erven Dorens, Robert Jensen en Johnny de Mol heeft gekeken. Daarbij deelde ze een kleine sneer uit aan de recalcitrante talkshowhost Jensen.

Wat heeft ze gekeken? “Ik heb een stuk van Johnny gezien met Humberto. Dat vond ik wel fascinerend. Vooral dat hij zei dat hij het niet aankon om Late Night te kijken.

Tan gaf aan dat hij nog steeds niet naar het nieuwe RTL Late Night heeft gekeken. “Dat kan ik me bijna niet voorstellen dat je niet toch uit nieuwsgierigheid een keer gekeken hebt, ondanks dat ik me wel voor kan stellen dat het pijnlijk is. Dat stuk heb ik gezien.”

De andere programma’s heeft ze niet gezien. “Ik heb Jensen gemist en Beau heláás gemist“, zei ze plagerig. “Dat ga ik nog terugkijken. Dat schijnt een heel mooi programma geweest te zijn.”

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen