Linda de Mol had geen tijd voor Michelle Obama

Geplaatst op ma 12 nov 2018 om 13:15

Zeventig Nederlandse media deden een verzoek, de LINDA werd uitgekozen. Trots meldde het tijdschrift vanochtend dat zij als het enige medium van ons land de voormalig first lady Michelle Obama heeft mogen interviewen over haar autobiografie. Begin oktober zijn Jildou van der Bijl, de hoofdredacteur van het blad, en sterinterviewer Antoinnette Scheulderman afgereisd naar New York om haar te ontmoeten. Maar waar was Linda de Mol? Zij had iets anders te doen.

De Mol kon niet, aldus Van der Bijl. “Linda kon niet – écht niet. Ze had op beide data draaidagen voor April, May & June. Dan kun je écht niet weg, want op die dagen is een set gehuurd, staat een hele crew klaar, andere acteurs… Bovendien kost zo’n interview sowieso een paar dagen, je kunt niet op een dag heen en weer naar New York of Washington.”

De tv-koningin baalde er net als haar redactie flink van. “Even schoot door mijn hoofd dat het hele plan dan niet door zou gaan, maar ik dacht ook meteen: dan zetten we de beste interviewer van Nederland erop.”

Dat werd Scheulderman. “Ik stond op een gegeven moment in de supermarkt, toen ik het bericht kreeg dat we binnen een uur alle namen moesten doorgeven die Antoinnette ooit heeft geïnterviewd. Dat wist Antoinnette gelukkig zelf.

Uiteindelijk ging het interview door. “We bestaan vijftien jaar, dat vierden we twee nummers geleden nog. Dat we Michelle mochten spreken en samen met haar zo’n bijzonder nummer konden maken, voelt als een bekroning op dat jubileum.”

Het is toch bijzonder dat LINDA. inmiddels een kwaliteitsmerk is met zo’n geweldig groot platform dat Michelle zich daarbij thuis voelt. Een mooi cadeau dat ze ons heeft uitgekozen.

Het kan zijn dat het Michelle Obama is die op de eerste Linda-loze cover van de LINDA staat. Lees daarover: Linda weet al wie er op Linda-loze cover LINDA komt.

Het hele verhaal van Jildou van der Bijl leest u op de Linda-site.

Foto: Official White House Photo by Chuck Kennedy, public domain
27 Reacties op “Linda de Mol had geen tijd voor Michelle Obama”


 1. HalloJumbo

  Kick out Obama.

 2. ericvstade

  JESUS wat een afgangen Linda… laat lekker the next president of the us schieten….grooooote misser…

 3. Hooftstraat

  Tendentieus titel, Linda ging niet omdat ze onbekwame om de belangrijkste, meeste inspirerende vrouw ter wereld te interviewen, Linda kan natuurlijk dit kleine kikkerlandje entertainen maar keizerin Michelle Obama is toch echt een wereld podium. Antoinnette Scheulderman is een fantastisch keuze geweest. Jildou van der Bijl ging mee voor de selfies, het is haar gegund!

 4. Tvkijker

  Snap ik wel. Michelle is nou niet iemand waar je gewaagde uitspraken van verwacht. Eerder nietszeggende.

 5. HanszWorsd

  Een non-valeur. Het is wel heel veel gebit waar je mee geconfronteerd wordt.

 6. GW

  @TVkijker 13:39:

  Niet mee eens. Michelle Obama is misschien wel de enige vrouw in de geschiedenis van First Ladies die zelf ook een carrière in de politiek had kunnen hebben. Briljante speecher. Sommigen zeggen dat ze zelfs beter is dan haar man.
  Doet het ook altijd heel erg goed in interviews.

  Het doet er verder niet toe of ik wel/niet een aanhanger ben van de politiek van de Obama’s. Politiek talent is politiek talent, ongeacht de politieke kleur.

 7. Tvkijker

  @GW

  Meningen verschillen en dat is prima. Ik vind alles gemaakt aan deze vrouw, niets oorspronkelijks. Typisch Amerikaans en daardoor spreekt ze vele mensen aan. Maar ze is ongetwijfeld erg aardig hoor.

 8. ruben

  kijk

  lees

  wat een fruitig VROUW

  Zij is een vrouw
  een echte vrouw
  ze heeft alles met der
  maar vooral respect naar haar MAN.

  Ze praat over haar zelf en praat niet voor haar man

  ze heeft het ook door dat der man kan praten

  nederlandse vrouwen lullen te veel
  kijk naar de voetbal wedstrijden, wie zitten daar zo dominerend de vrouwen van de directeuren en spelers

  En ze zitten allemaal te bellen………..

 9. Meneer Kaktus

  Mijn First Lady heeft ook een eigen carrière: haar succesvolle kledingwinkel in Leerdam is daarvan slechts een voorbeeld.

 10. Curryworst

  KOMO -> Kick OUt Michelle Obama

 11. Meneer Kaktus

  Daarnaast zet ze prima koffie!

 12. Meneer Kaktus

  En pijpt ze de sterren van de hemel.

 13. blauw

  Meneer Kaktus donder hier nu eens op met debiele berichten. Doehoeg.

 14. Virginia Rens

  FF dimmen blauw of ik stuur het woonwagenkamp op je af.

 15. chris?

  Scheulderman de beste interviewer van Nederland ? Wie bepaalt dat dan.

  Stel Willem Alexander geeft een interview. Zou zij dan ook weigeren.

  Geen beste beurt Linda. Zo iets komt maar 1 x in je leven voor.

 16. SOLANGE

  Och och die Linda de Mol is nog erger dan Maxima ze kon geen goede jurk vinden en betalen ….

 17. Mark

  Linda niet op de Linda? Ze kunnen haar toch naast Obama erbij photoshoppen. Doen alle bladen…

 18. Geronimo

  Michelle Obama is een hol vat net als haar man. Groot gelijk dat LdM daar geen zin in had. Ze mag d’r kandidatuur voor die rotpartij lekker ergens anders pluggen.

 19. Robin

  zo die durft, zomaar nee zeggen tegen de nieuwe president van Amerika over 2 jaar

 20. rokly

  Linda

  is LINDA ook voor 4 euro 4 weken

  Volkskrant neem voorbeeld

  wat een afgang reclame

  4 euro 4 weken

  academisch geleerden

 21. Johan

  Het lijkt een eeuw geleden dat Michelle Obama first lady was. Godverdomme, wat we allemaal daarna hebben meegemaakt op politiek gebied is betreurenswaardig.

 22. B klein

  Komt dat ff goed uit andersom namelijk al helemaal niet!

 23. KLM

  Ex presidentsvrouw met verstand en kennis, in tegenstelling tot de huidige….

 24. marina

  Michelle Obama deed gewoon een persrondje om haar nieuwe boek te promoten. Wat betekent: max 10 minuten vragen stellen en next!

 25. Sven L.

  Je kunt ook zeggen; Linda houdt zich aan eerdere afspraken met andere opdrachtgever/producent. Want daar komt het toch op neer? Ze wil geen andere productie llamleggen voor een interview wat iemand anders ook kan doen. Zegt iets over haar arbeidsethos.

 26. chris?

  Dat zogenaamde interview blijkt niet uniek te zijn voor Linda’s blad. Het staat in alle kranten en waarschijnlijk wat nuchterder als in Linda vermeld gaat worden. Duur reisje voor Mevr. Scheuldeman c.s. Kortom journalisten van de hele wereld waren uitgenodigd. Overigens leuke vrouw Michelle. mooi en intelligent.

 27. Pater de Monnik

  Het zoveelste bewijs dat Linda de Mol zich gaat terugtrekken bij Linda op korte termijn.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.