‘Lil’ Kleine diskwalificeert zichzelf als jurylid The Voice’

Angela de Jong vindt dat Lil’ Kleine zich gediskwalificeerd heeft als jurylid in The Voice of Holland, nadat hij vrijdagavond een kandidaat binnenhengelde met de belofte haar ‘echt echt echt’ heel beroemd te gaan maken. Dat schrijft de tv-columniste vandaag in het AD. De Jong vindt het vals om een kandidaat zo’n worst voor te houden. “Sorry? Een jurylid dat dit nog met droge ogen durft te beweren na vijftien jaar talentenjachten, heeft zitten slapen en diskwalificeert zichzelf.”

Een feit is natuurlijk dat de meeste Voice-winnaars en -kandidaten in de vergetelheid raken. Na de belofte van Lil’ Kleine merkte collega Anouk dan ook op: “Ik ga jou never nooit zeggen dat ik jou een ster ga maken, want dat gaat waarschijnlijk helemaal niet gebeuren. Wat ik jou kan beloven is niet dat je een ster wordt, maar ik kan je zeker beter maken, ik kan je zeker de juiste tools geven om jezelf te ontwikkelen en daar komen waar jij wil zijn. En dat heb je nodig. De keuze is aan jou.

De Jong vindt dat Anouk hier helemaal gelijk in heeft. “Anouk rolde met haar ogen, schudde getergd het hoofd en legde in drie zinnen de nuchtere praktijk uit.

Ze zal geheid weer heel wat mensen afgestoten hebben met die harde, maar o zo rake woorden. Ik dacht enkel: liepen er maar meer types als Anouk rond in de tv-wereld. En Sophie? Die koos natuurlijk voor Lil’ Kleine.

De AD-column van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen