‘Lil’ Kleine diskwalificeert zichzelf als jurylid The Voice’

Geplaatst op Sat 17 Nov 2018 om 12:00

Angela de Jong vindt dat Lil’ Kleine zich gediskwalificeerd heeft als jurylid in The Voice of Holland, nadat hij vrijdagavond een kandidaat binnenhengelde met de belofte haar ‘echt echt echt’ heel beroemd te gaan maken. Dat schrijft de tv-columniste vandaag in het AD. De Jong vindt het vals om een kandidaat zo’n worst voor te houden. “Sorry? Een jurylid dat dit nog met droge ogen durft te beweren na vijftien jaar talentenjachten, heeft zitten slapen en diskwalificeert zichzelf.”

Een feit is natuurlijk dat de meeste Voice-winnaars en -kandidaten in de vergetelheid raken. Na de belofte van Lil’ Kleine merkte collega Anouk dan ook op: “Ik ga jou never nooit zeggen dat ik jou een ster ga maken, want dat gaat waarschijnlijk helemaal niet gebeuren. Wat ik jou kan beloven is niet dat je een ster wordt, maar ik kan je zeker beter maken, ik kan je zeker de juiste tools geven om jezelf te ontwikkelen en daar komen waar jij wil zijn. En dat heb je nodig. De keuze is aan jou.

De Jong vindt dat Anouk hier helemaal gelijk in heeft. “Anouk rolde met haar ogen, schudde getergd het hoofd en legde in drie zinnen de nuchtere praktijk uit.

Ze zal geheid weer heel wat mensen afgestoten hebben met die harde, maar o zo rake woorden. Ik dacht enkel: liepen er maar meer types als Anouk rond in de tv-wereld. En Sophie? Die koos natuurlijk voor Lil’ Kleine.

De AD-column van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
37 Reacties op “‘Lil’ Kleine diskwalificeert zichzelf als jurylid The Voice’”


 1. Erik

  En weer spreekt ze de waarheid, helemaal met Angela eens. Maar dit gaat nu vast weer hier welles/nietes worden (of beledigingen naar Angela)

 2. Pluk vd Petteflet

  Angela heeft gelijk.
  Zeer goedkope actie van die pannenkoek.
  Anouk heeft ook gelijk.
  En Erik hierboven ook.

 3. Gekken

  Gelukkig niet gekeken. Wel bewust even op dit artikel geklikt om te komen patsen dat ik geen enkele aflevering heb gezien. Maar dat bewust klikken en pochen is altijd nog beter dan naar deze banaanvinger in dat sneue talentenjachtje kijken.

  😎😎😎

 4. Pluk vd Petteflet

  Tjemig. Wat goed ban jou. Hoe heb je die TV uitgekregen dan?
  Of zat je de hele avond op Netflix?

 5. Albert

  Angela de Jong …. gaap …. volgevreten cavia met een mening…

 6. robb

  Je kan in spontaniteit ook niks meer zeggen of je word gelijk afgebrand omdat Angela weer een stukje moet schrijven,kandidaten doen mee om een ster te worden so wat.

 7. Kees van Twist

  De jury dit jaar lijkt wel een stelletje hangjongeren uit Amsterdam West. Waar is de klasse gebleven van de nestor van alle Voices?

 8. Alex

  Angela,kom op nou. Dit is toch het spel en Anouk heeft (in het programma) jou punt ook al gemaakt. Moet Jij daar nou weer overheen???

 9. André

  De enige verliezer in het verhaal zijn de kandidaten die in zulke wartaal geloven. Dat krijg je met talentloze juryleden die het vak niet inhoudelijk kennen.

 10. Edwin M

  Helemaal eens met Kees van Twist, het lijken wel een stel hang”jongeren” inclusief drugsgebruik. Echter moet ik wel zeggen dat Anouk als jurylid wel de enige is met wijze woorden, die zegt wat ze echt vind en alles nuchter en normaal bekijkt.

 11. Erik

  @Pluk vd Petteflet
  Sat 17 Nov 2018 om 12:10

  Je zet jezelf voor paal.

 12. robb

  Edwin M :Ik ben een fan van Anoek ,gisteren hoorde je dat er kandidaten bang voor haar zijn en liever naar kleine gaan ,Kleine kan ze niet leren zingen maar die jongen staalt zoveel positiviteit uit dat hij ze naar een hoger plan kan tillen.

 13. Smeg ma

  Angela is lelijk

 14. Mieke

  🏆🏆 weer hulde voor Angela 🏆🏆

 15. TV feit

  @MC en dikke domme Gansjela de Jong;
  Er zijn GEEN juryleden bij The Voice maar COACHES!

  Overigens zijn er maar 2 die verstand van zaken hebben en dat zijn Anouk en Waylon.

 16. Tv junkie xl

  Tja en wie weet nog wie Angela de Jong is. Ze had ook de Thea de Vries of Annie Janssen kunnen heten…niemand die het iets kan schelen wat deze wannabe recensent schrijft.

 17. Alex

  Speelt lil kleine soms sinterklaas? ‘Dag lieverd, dag schatje, dag dag’.
  Wat een karakterloze sinterklaas is dit toch!

 18. Frenantius

  Sophie, als ik jou was, zou ik een contract met kleine opstellen waarin de belofte is opgenomen. Hij schijnt geld zat te hebben.

 19. Mark

  Waarom doen die mensen dan allemaal mee aan TVOH als ze toch nooit beroemd worden? Je ziet ook types die al bij diverse andere talentenjachten tevergeefse pogingen hebben gedaan. Zij gewoon allemaal mediagéil.

  Doe liever Idols terug zodat al die kandidaten finaal afgebrand worden en huilend de zaal uitrennen. Dat zal ze leren.

 20. Alex

  Anouk blijft de enige echte belangrijke in de jury.
  Alle andere zijn vervangbaar en ook aan vervanging toe.

 21. Wolter

  Frenantius

  Dat zegt helemaal niets, er is iemand die hij nog steeds geld moet betalen in het kader van een fifty-fifty deal opbrengsten van het eerste album, en dat heeft deze Jorik nog steeds niet betaald aan Lange Frans

 22. Donald Dumb

  Dus de jury geeft toe dat het programma faalt in het ontdekken van écht talent en dat het om de jury draait.
  Duh. Dat is al van het begin zo.
  Kandidaten zijn opvulling om naief kijkvee te laten kijken…

 23. Vinn

  Lil Kleine kan natuurlijk wel gewoon een nummer met haar opnemen.

 24. Rita

  The voice is een vreselijke programma geworden met een zwakbegaafde jury die zich schandelijk misdraagt. Niet meer de moeite van het bekijken waard. Ook de meeste deelnemers zijn belabberd slecht.

 25. Media-courantist

  De jong is echt een beetje over datum

 26. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Lil kleine gaat van haar ster een grote maken?! 🤨

 27. Joop55

  The Voice diskwalificeert zich in het geheel met deze 4 schaamteloze roeptoeters in de jury, djiezus wat een niveau anno 2018.

 28. Petra

  Toen hij geboren werd, hadden zijn ouders nog geen naam bedacht. Maar toen ze hem voor het eerst zagen, inclusief micropеnis, wisten ze het meteen: Lil’ Kleine.

 29. Meneer Kaktus

  Toen Virgien kon kiezen tussen ondergetekende en de 20 jaar jongere E. Ratelband, koos ze voor mij. Waarom: omdat ook ik haar een dikke worst voor hield.

 30. Meneer Kaktus

  Een bloedworst van 30 centimeter.

 31. Martin

  Een The Voice-kijker lijkt me niet 100%.

 32. Donald Dumb

  Martin.
  Wat dacht ja van een Voice deelnemer dan?

 33. Virginia Rens

  Ik ben gek op worst.

 34. como ganhar milhas para viagens

  Aguarde dilação de mudança do bacia em outras palavras operadora. http://Beetle-beat.net/yybbs/yybbs.cgi

 35. StefanV

  Ten eerste zijn we in Nederland compleet van het padje met shows als The Voice. De vaardigheid zang wordt gelijkgesteld aan artiest-zijn of muzikaal talent hebben, terwijl zang maar één onderdeel van muziek is.

  De Nederlandse tv-kijker wil alleen nog kijken naar muziek die al bekend is. Alles wat nieuw is, moet binnen anderhalve minuut worden afgeraffeld in DWDD.

  Ten tweede is het natuurlijk lachwekkend dat die omhooggevallen patatbakker überhaupt jurylid is bij een zangwedstrijd. Zelden zijn non-talenten zo hard omhooggevallen als deze Lil’ Kleine.

 36. Arnie

  The Voice blijft een prachtig concept. En ook dot jaar blijkt er plenty zangtalent te zijn. Maar zodra de coaches zichzelf belangrijker gaan vinden dan de deelnemers, is het snel gedan met de pret. Vooral als één van de coaches de volstrekt talentloze Lil Kleine is. Wat een treurnis.

 37. jroen

  Ach mensen.. Jury leden in de Voice doen helemaal niets! In veel gevallen laten zij de deelnemers keihard vallen. Het is TV.. En daarnaast vertelde mevrouw al eerder dat zij het liefst naar zijn muziek luistert. Dus tja ze was al om voordat ze opging.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.