Dionne Stax slaat terug naar Maxim Hartman

Dionne Stax slaat met een knipoog terug naar Maxim Hartman, die het vrijdagavond in Pauw uitgebreid over haar borsten had. Ze plaatst een foto waarop te zien is dat ook hij enige borstvorming heeft. Dat is te lezen op Twitter. Hartman vindt dat Stax op televisie te strakke truitjes draagt, waardoor haar borstpartij te zichtbaar in beeld is en dat zou te veel afleiden. Die opmerkingen vielen niet bij alle kijkers in goede aarde, maar Stax lijkt er niet echt aanstoot aan te nemen.

Stax twittert vanochtend: “Beste Maxim Hartman, vrouwen – en mannen – hebben borsten, in alle soorten en maten, deal with it 🤦🏼‍♀️.

Daarbij plaatst ze een foto waarop te zien is hoe Hartman manboobs heeft. De presentator reageert: “Je hebt natuurlijk gelijk. Het is ook mijn probleem. En dat van vele mannen en lesbische vrouwen met mij. We hadden gehoopt op wat begrip. Maar begrip dat is niet hip. Groeten aan je borsten.

De twitterpost van Stax:

Foto: NOS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen