Johan Derksen vindt VI met Humberto Tan niets

Veronica-ster Johan Derksen denkt dat de doorstart van Voetbal Inside met Humberto Tan als presentator een kansloze exercitie is van RTL 7. Dat heeft hij vanochtend laten blijken op Radio 538. RTL nam woensdag een proefaflevering op van een nieuw Voetbal Inside en Derksen verklapte dinsdag dat Tan daar de presentator van is. Wat vindt hij ervan? “Niks. Wij zien dat niet als concurrentie. Het wemelt van de praatprogramma’s over voetbal en ze zijn haast allemaal hetzelfde.”

Voetbaltalkshows zijn op VI na allemaal erg saai, aldus Derksen. “Er wordt semi-wetenschappelijk over gesproken alsof het hogere wiskunde is. Als je daarnaar kijkt, dommel je vanzelf in.”

VI biedt volgens hem veel meer amusement. “Wij onderscheiden ons toch met de chemie die wij aan tafel hebben. Wij zijn het enige programma op dat gebied waar de mensen zich geestelijk onafhankelijk opstellen.”

Wat vindt hij ervan dat RTL de naam Voetbal Inside nieuw leven in blaast? “Dat was al bekend. Toen wij naar John de Mol gingen wilden wij graag de naam meenemen. Dat was makkelijk geweest, maar dat wilde RTL niet, want zij wilden zelf verder met zo’n programma.

Het is trouwens heel gek, want die naam heeft RTL helemaal niet bedacht. Die naam heb ik ooit meegebracht van Voetbal International. Ze waren altijd al van plan om een eigen show te beginnen en ik heb nu vernomen dat Humberto dat gaat doen op zondagavond. Ik wens ze daar alle succes mee en ze hebben het volste recht om dat te doen.”

Veronica Inside is elke maandag- en vrijdagavond te zien op Veronica.

Lees ook: RTL 7 werkt aan opvolger van Voetbal Inside (gisteren)

Foto: Veronica

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen