Johan Derksen vindt Patty Brard in RTLLN slecht idee

Johan Derksen begrijpt er niets van dat Twan Huys televisiediva Patty Brard heeft gebombardeerd tot vaste gast op vrijdagavond. Met haar ga je de oorlog ook niet winnen. Dat heeft hij gezegd in Veronica Inside. Brard is voortaan een van Huys’ vaste sidekicks. “Ze zijn ons weer te snel af geweest. Die had hier moeten zitten!“, grapt Derksen aanvankelijk. Dan: “De laatste die ze hadden moeten nemen om dat programma te redden is Patty Brard, en die nemen ze.

Op maandag is gekozen voor Qmusic-dj Fien Vermeulen. “Een of andere juffrouw die ik niet ken van de radio wordt nu op maandag de sidekick. Een blonde juffrouw van de radio die er wel iets beter uitziet dan Patty Brard.”

Vermeulen kent hij niet, maar Brard vindt hij in elk geval een slechte keuze. “Dat is een extra reden om niet te kijken. Als dat mens aan tafel hangt, dan schakel ik door.”

RTL Late Night met Twan Huys is de kostbaarste flop op RTL 4 in tijden. De zender weet op de late avond niet op te boksen tegen Pauw op NPO 1 en Hart van Nederland op SBS 6.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen