Johan Derksen eens met Gerard Cox over islam

Geplaatst op Wed 14 Nov 2018 om 16:15

Johan Derksen kan zich volledig vinden in de politiek incorrecte uitspraken die Gerard Cox dit weekend heeft gedaan in De Telegraaf. Dat heeft hij laten weten in Veronica Inside. Cox vindt de islam een ‘achterlijke godsdienst’ en stelt dat immigranten uit moslimlanden ‘300 jaar’ terug in de tijd leven. “Gerard Cox heeft een fantastisch interview gegeven aan De Telegraaf. Het was alsof ik mezelf hoorde praten. Wat een verstandige taal, zeg. Ik was heel blij dat Gerard dat zei“, aldus de Veronica-ster.

Derksen is het er volledig mee eens. “Ik heb het in één adem uitgelezen. Hij is geestelijk helemaal onafhankelijk en zei ook: ‘Ik ben 78 jaar, ik laat me toch niet door één of ander trutwijf weg zetten als een racist. Wie denkt ze wel niet dat ze is?’ Zo is het ook. Ik ben dan 69, maar ik laat me ook niet wegzetten als racist of homofoob of wat dan ook. Iedereen wordt maar boos, trutwijven die zitten te huilen aan talkshowtafels. Het is toch echt weerzinwekkend, man.”

BN’ers zijn tegenwoordig allemaal politiek correct, klaagt hij. “Ik vind het heel gek dat al die tv-zenders ook meehuilen met dat soort actiecomiteetjes met hun veegpieten. Fuck off met je veegpieten.”

Dat het Sinterklaasjournaal nu ook al politiek correct doet, vindt Derksen vreselijk. “Er was één Zwarte Piet en de rest waren veegpieten.”

Kijkt hij dan het Sinterklaasjournaal? “Ik heb het niet gezien, maar ik heb me er wel over laten informeren, want ik maak me druk om dat soort dingen.”

Lees ook: Gerard Cox vindt islam achterlijke godsdienst (maandag)

Foto: Veronica
90 Reacties op “Johan Derksen eens met Gerard Cox over islam”


 1. Wo!iter

  Johan heeft gelijk!

 2. Shaniquilia vd Put

  Ja mannen, jullie generatie heeft de maatschappij zelf weggegeven aan ons vrouwen met bijbehorende gefeminiseerde normen en waarden, waar gevoelens en emotie belangrijker zijn dan rede en ratio.Nu is het al veel te laat, de geest is uit de fles, een achterhoedegevecht dus.

 3. Remi

  … Geweldig he … al die mutsjes en handschoentjes en weet ik wat al niet meer wat ze schaamteloos de markt op slingeren (“Made in Taiwan”).

  Heerlijke televisie ;)

 4. Pluk vd Petteflet

  “Fuck off met je Veegpieten”
  Beetje bout gesteld, dit citaat, maar verwoordt zo’n beetje de mening van heel Nederland. De Petteflet zit klaar voor het heerlijk avondje.
  Pepernoten, warme Chocomel ….
  En straks natuurlijk eerst naar de RTLLN kijkôn als dhr. Derken cs daar voorbij komt. Baas bovenbaas. Toppers!

 5. Robbie

  Sinterklaas intocht gaat gewoon door! De Zeurpieten hebben onderuit de zak gehad van de rechter!

 6. Evelien

  Johan en Gerard hebben hartstikke gelijk en verwoorden de mening van 95% van de Nederlanders. Dus tegenstanders, de rechter heeft gesproken en jullie in het ongelijk gesteld. Dus nu bek houden en een baas gaan zoeken dan heb je geen tijd om te protesteren!!

 7. Huib

  Tsja Gerard en Johan, allebei media miljonair, terwijl hun kijkers voor een modaal salaris werken, de btw en andere lasten omhoog gaan, multinationals steeds minder belasting betalen. En dan denkt de gewone man anno 2018 in het westen helemaal vrij te zijn…. Tsja.

 8. Ad

  60+ers zijn gewoon minder flexibel om zich aan te passen aan de moderne tijd en zijn gewoon angstig voor verandering.

  Ze missen ‘de goede oude tijd’. Een tijd waar zwijgen over problemen normaal was. 1e en 2e wereldoorlog waren er toen en bovendien qua aantallen meer terroristische aanslagen (toen minder in beeld), zoals FAR/ETA ook. Lekker ‘goed’ hoor.

  Prima de toevoeging van de veegpieten, wat kan het de kinderen nou schelen. Ik begrijp de weerstand wel als er enkel zwarte pieten zouden zijn. Weerstand merkte je al in jaren 80 in de zwarte wijken.
  Het is allemaal aangeprate angst door populisten.
  p.s. ben blank.

 9. chris?

  Derksen en Cox manifesteren zich hiermee als 2 nare mannetjes.

 10. Jantine

  @AD qua integratie was het vroeger toch ook beter. Vind je dat ons land er zo op vooruit gegaan is dan? Ze zijn van mij hartstikke welkom, maar het heeft ons land niet verrijkt. Op de grachtengordel inzichten na dan.

 11. chris?

  Als ene Mohammed ergens solliciteert wordt hij niet aangenomen ondanks de roep om werknemers. met de naam Jansen kom je verder.
  Ten overvloede ik heb het interview niet gelezen, genoemde krant komt bij mij de deur niet in.

 12. Ad

  @Jantine, ben ook kritisch hoor op integratie beleid (ben gematigd rechts). Maar (arbeids)migranten hebben wel de werkplekken ingevuld waar ‘wij’ ons hand niet meer voor uitstaken. En vluchtelingen opvang mag ook wel in de regio’s. Tijden veranderen nu eenmaal of je het nou wel of niet beter vindt. In Nederland hebben wij het echt wel goed voor elkaar. Tip: bezoek eens een land waar ze het (wat) minder hebben om dit goed te laten beseffen.

 13. Donald Dumb

  Waarom moeten juist die (klein)kinderen van migrantenkinderen zich met ons land bemoeien en het verkl*ten. (Wilders, Baudet. In VS de nazaat van Duitse immigranten). Er moet weer een echte Nederlander in de Kamer komen wat mij betreft.

 14. Truus

  Heerlijk vooruitzicht dat deze witte oerconversatieve Johan en Gerard (die tegen iedere vorm van ontwikkeling in tijd zijn) vanzelf uitsterven. Nog een pak ‘m beet 10 à 15 jaar….

  Pompidompidom.

 15. Momo

  @Truus

  Blijf maar vooral verder dromen in je “bubbel”.

 16. Donald Dumb

  Truus.

  Over een jaartje of 10 is hopelijk ook halve moslim Wilders uit de Kamer.
  Zonder het land teveel gesloopt te hebben hopelijk.

 17. Fliperdeflap

  @@@Chris? Is euthanasie voor u misschien een optie? Ik heb zelden zo’n negatieve mafklapper als “U”meegemaakt.

 18. Robbie Jetten

  ‘D66 oneens met Johan Derksen’had ook de titel kunnen zijn.

 19. Gerard

  Dankzij helden als Geert Wilders spreken we in dit land nog Nederlands en zijn de kerken nog open.
  Zodra de moslims het voor het zeggen krijgen, worden alle kerken platgebrand, moeten we allemaal Arabisch praten, moeten de vrouwen hoofddoekjes dragen en wordt de Bijbel verboden!

 20. Barrygom

  Hey Fairness a possessions guidance ! an well-connectedbonus
  Neutral click

  https://drive.google.com/file/d/1AL7f8jsQMgyBWZ8ddBP7fylTgVzGlei-/preview

 21. SOLANGE

  Volkomen gelijk Derksen….

 22. Lariekoek

  Het is deels waar, maar niet alle moslims leven 300 jaar in de tijd terug. De hetze tegen Sylvana is stom, maar komt niet alleen van deze 2 oude mannetjes. Onder het mom van een kinderfeest en traditie moet zwarte piet blijven bestaan, maar hoe zit het met andere tradities : kindermisbruik in de kerk, heksen op de brandstappel. De doodstraf was ook een traditie, maar nu is er de taakstraf.

 23. Gerard

  Golddigger Sylvana is de ‘hetze’ zelf begonnen

  @Lariekoek

 24. Donald Dumb

  Gerard. In welke tijd leef jij?
  Kerken sluiten stuk voor stuk hun deuren.
  In mijn gemeente zijn de meeste kerken al omgebouwd tot woningen.

 25. animo

  Derksen heeft het met geen woord over de islam gehad zoals de kop insinueert ,stemmingmakerij van mc.

 26. repper sjors

  cocks heeft gelijk

 27. Gerard

  Cox wel en Derksen had het over Cox

  @animo

 28. anoniem

  Tja, zodra achterlijke lieden anderen verwijten achterlijk te zijn? :-S

 29. arjo

  Ja de feiten zijn soms pijnlijk.
  Islamitische landen scoren heel slecht als het om economie gaat (laat de olie er buiten) vrijheid van mening,bescherming van minderheden en rechten van vrouwen.
  Dit zijn keiharde feiten.Volgens de diehard moslims moet alles zijn zoals de koran zegt.De koran interpreteren is al reden om een fatwah te krijgen.
  Daarbij zijn islamitische landen dictaturen en dus hebben Derksen en Cox gewoon gelijk.
  Andere meningen blijven meningen die feiten ontkennen!

 30. repper sjors

  Ik hou van vrouwen met cocks…

 31. Flits Bom

  Haha, die Johan. Mooie vent is dat.

 32. Gero

  @Shaniquila, je bent gewoon een man, weet iedereen al heel lang.

  Ben het met Johan en Cox eens.

 33. JM

  Aan iedereen die zo lekker kletst over dat de tijden nu eenmaal zo zijn, en dat Derksen en Cox oude mannetjes zijn die alleen maar naar vroeger verlangen; kijk eens voor de grap naar opsporing verzocht.
  99% getinte huidskleur….
  Gewoon feit! En dan haal ik nog geen eens alle andere statisteken erbij waarin de getinte mede-Nederlanders over-over-vertegenwoordigd zijn.
  Onze cultuur en tradities worden ons afgepakt waar we bij staan. Onze eigen democratie keert zich tegen ons.

 34. Bart

  @Chris? Nee jij bent juist een naar mannetje

 35. Erik

  Voetbal inside logo op een muts vond ik nog wel kunnen, maar een “V” logo van veronica. Dan loop je met een muts en handschoenen van veronica. Die “V” logo is altijd van veronica geweest. Ze maken nu gewoon reclame voor veronica zelf.

 36. anoniem

  @JM: Ik heb in de jaren ’90 meegemaakt dat de samenleving nog niet zo gepolariseerd was. En extremisten nog niet zo bepalend waren voor de publieke opinie. Zelfs extreem rechts was toen nog marginaal aanwezig.

  Sinds de VVD in Nederland de lakens uitdeelt is er veel veranderd in ons land. Ouderen, chronisch zieken en mensen met een zwakkere positie op de arbeidsmarkt hebben het moeilijker gekregen en worden zelfs uitgebuit.

  Natuurlijk wordt er dan een zondebok gezocht. Zoals vluchtelingen of mensen die ooit hier naar geëmigreerd zijn.

  Maar ik denk niet dat we hierdoor een leukere samenleving krijgen. En misschien is “opsporing verzocht” wel een politiek gekleurd programma..

 37. anoniem

  Het sluw tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen leidt de aandacht af van ontwikkelingen die voor hen veel bepalender zijn.

 38. Lies

  Derksen, Gijp, Jensen, Cox: ga samen lekker een talkshow maken. In het kader van het constructief bijdragen aan onze samenleving. Of is het goedkoop scoren voor de buhne, bashen en lekker cashen?

 39. Lariekoek

  @JM
  99% getinte huidskleur zou betekenen dat de gevangenissen uitsluitend bevolkt zou zijn door Turken en Marokkanen. Zijn het ook de Turken en Marokkanen die chemisch afval dumpen in Brabant?

 40. lies

  vd put is een ouwe zeur k u t

 41. Donald Dumb

  Ach JM wil er niet aan dat ook blanken misdaden plegen.
  Kokervisie.
  Blanken zijn oververtegenwoordigd in zedendelicten met kinderen.
  (Schiedamner Parkmoord, Nicky Verstappen, zaak Marianne Vaatstra, Anne Faber, katholieke kerk…)

 42. JM

  @Lariekoek, dan maak ik er 90% van.
  En dan kun je zwetsen wat je wil, maar dan zit ik absoluut niet ver ernaast.
  Relativeren, wegkijken, en goedpraten is wel het domste wat je nu kan doen.

 43. Pakalu Papito

  JM vindt dat soort daden alleen erg als de daders getint zijn. Hij laat geen traan om Anne Faber, de katholieke viezerikken enzovoort enzovoort omdat de daders niet blank zijn. Is slecht voor zijn eigenwaarde :D

 44. Hjn

  17:22

  Wat ben ik dit excuus zat aan het worden

  Nederlandse mensen willen dat werk best doen hoor
  Maar niet gratis of onder het minimum

  Als illegale dat wel graag doen moeten ze zelf weten

  Maar dat is puur de eeuwige hebzucht van de werkgever
  NIET de werknemer

  Dus kap nou eens met dit te zeggen

 45. Donald Dumb

  JM

  Overleg de cijfers maar als je meent er niet ver naast te zitten.
  Jij bent hier trouwens de wegkijker en goedprater…

 46. JM

  @Pakalu Papito; ook zo’n lekkere theedrinker. goed bezig hoor, en volgende verkiezingen weer GL stemmen hoor!
  Zielepiet.

 47. Keukenmeester Schraalhans

  Ik zie Johan c.s. 3 uur per week.
  Met veel plezier.

 48. anoniem

  Hmm, ik wacht even totdat het filter mijn reactie heeft toegelaten.. :-)

 49. Donald Dumb

  JM
  Ga jij nou maar weer met je armpje omhoog leuzen lopen roepen.
  Volgende keer maar weer PVV stemmen.
  Enge wegkijker.

 50. anoniem

  @Donald Dumb:

  Ik was vriendelijker in mijn reactie, toch wordt ie gefilterd :-P

 51. Ron V

  Voor wie het liefst alleen de comfortabele eigen mening(en) wil zien/horen/ervaren kan het beste een dictatuur selecteren..

 52. aammehoela

  Als linkse kiezer ben ik het in zijn geheel eens met Johan Derksen. Weg met die roetveegpieten. Je ziet zo dat het die gast van Albert Hein is. Flauwekul, lang leve de enige en echte Zwarte Piet. Dat vinden ze in Suriname en Curacao ook.

 53. Donald Dumb

  De grootste Bijbel van Nederland.
  Moest dat programma nou van mijn belastingcenten op NPO?
  Ik wil niks te maken hebben met haatboeken.
  Stop met dat de moderbe mens op te dringen.

 54. Bob

  Bijna iedere weldenkende Nederlander denkt er zo over. Islam staat voor achterlijkheid, onderdrukking, oorlog, armoede, dierenleed en ga zo maar door.

 55. chris?

  Die Fliperdeflap toch, al naar bed

 56. Joop.nl

  Dankzij de veegpieten hebben we in Amsterdam, het grootste dorp van Nederland alleen nog maar blanke Pieten die voor Spaanse kolonisten worden uitgemaakt. Boze blanke mannen. Heel inclusief allemaal.

 57. Criticus Maximus

  Racisme is slecht.
  Welke kleur je ook hebt, je hebt recht op gelijke behandeling en gelijke kansen.

  Haatboeken .. tsja, die zullen onze multi-culturele samenleving gelukkig weer een mono-culturele samenleving maken.
  Dan zijn we af van al die linkse en christelijke rakkers.
  Ik verheug me er al op.

 58. Criticus Maximus

  Mensen hallucineren vaak vrolijke gezellige en goed werkende multi-culturele samenlevingen, het zijn echter slechts gedachtenexperimenten.
  Een heldere simpele samenleving is goed voor de mens. Christelijk of Islamitisch… het maakt niet uit.. het is altijd helder.
  Links dromen kan je gelukkig altijd nog in je slaap.

 59. Annoniemus

  Eindelijk een paar bekende Nederlanders die er openlijk voor uit komen , waar voor hulde , dit is geen stemmingmakerij maar de waarheid !

 60. Nationalistisch Conservatief-Liberaal

  Ze hebben helemaal gelijk over de islam. Iedereen die dat niet vind steekt zijn hoofd in het zand en is dom en fout bezig.

 61. Nationalistisch Conservatief-Liberaal

  Er lopen in Nederland een hoop oikofoben rond. Zou goed zijn deze eens hard aangepakt wo4den want in wezen zijn dat niets minder dan landverraders.

  Als je somige reacties hier zelf lees…. met pek en veren zou je ze het land uit moeten trappen. Tijd voor een grote schoonmaak. Kunnen we gelijk weer terug naar 14 a 15 miljoen inwoners. Nederland is namelijk al tijden overbevolkt.

 62. mipi

  Ze hebben allebei gelijk. Hier in het westen hebben we vrijheid. Ik heb hier de vrijheid om elke avond een lekkere verse kom hondesoep te nuttigen. Hoef je in die islamlanden niet te proberen

 63. Godefroy France

  Maar deze oudere jongeren (heren not) zijn het helemaal eens met elkaar, ze vinden dan ook dat de HELD van en voor nederland niet deugt.

  Deze gutmenschen willen zelf deugen hypocrisie in optima forma,
  vooral je afkomst niet verloochenen Cox pvda, Derksen d66,
  beschamend deze volksverlakkers.

  Nederland, land van lafaards !!!

 64. A.M.

  Bijna iedereen is het met Cox eens, maar ze durven het niet hardop te zeggen!

 65. west

  Ccox is mijn man en… al was het gespeeld , maar in toen was geluk had hij ook vaak gelijk alleen zijn promotie heeft hij nooit gekregen, wordt tijd dat hij het dan wel krijgt dUS een plek in de tweede kamer zou IK hem gunnen! of minister van Binnenlanse zaken

 66. west

  @ GODEFROY fRANCE en waar waar gaat uw politieke voorkeur uit??

 67. Sjaak

  Geweldig hoe deugend links, keer op keer een maagkoliek krijgt als er een afwijkende mening gegeven wordt.

  Maar beide heren hebben wat mij betreft de volle honderd procent gelijk.

 68. Marianne

  Een snor en een iets op zijn hoofd, waar lijkt hij dan op?

 69. Johan

  Cox en Derksen, duidelijke taal. Moesten meer BNérs doen maar de meesten durven dat niet.

 70. bril

  @Johan, Jensen wel.

 71. MM

  chris?
  Wed 14 Nov 2018 om 17:15
  Denk je er wel eens aan dat ze dan niet de juiste opleiding of werk houding Een bedrijf wil natuurlijk de beste hebben en niet iemand aannemen alleen
  omdat hij Mustafa heet

 72. StefanV

  Cox en Derksen hebben volledig gelijk.

 73. MM

  chris?

  Wed 14 Nov 2018 om 17:15
  Je bent vast lid van de VARA en van de Azijnbode

 74. critikast

  Johan for president! Eindelijk iemand in Hilversum die durft te zeggen wat hij denkt. Een uitstervend ras !

 75. Lariekoek

  Joke Bruijs vindt niet dat Cox gelijk heeft.

 76. Criticus Maximus

  Ik citeer een ander hier op dit forum.
  Maar sinds die boze negers, die hier ongevraagd zijn gekomen, ons gaan vertellen wat we allemaal fout doen en moeten veranderen heb ik zoiets van: wat kom je dan hier doen GVD, ga ergens anders naar heen of ga terug naar de BANANENREPUBLIEK
  waar je ongevraagd vandaan komt. Daahaag! En neem Sultana, Airfryer, Kwin Cigario en die Stinkende Sunny Bootsvrouw mee. Jullie weg, iedereen blij. Klaar!
  Ga lekker in Ghana goeie dingen opbouwen en zorgen voor een betere toekomst voor jullie volk maar val ons in NL met je verongelijkte smoel niet lastig.

 77. Criticus Maximus

  Top gezegd Johan.
  Jullie zijn de nieuwe leiders van een gezonder Nederland.
  De ideologie is onverenigbaar met onze manier van leven, onze normen en onze waarden.
  Als je veel verfkleuren mixt, dan krijg je een vieze kleur.
  In die vieze kleur leven we nu… en iedereen is ontevreden.
  Maak Nederland weer groot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 78. Criticus Maximus

  Groot en Trots met mooie heldere stromingen.

 79. Criticus Maximus

  Citaat van iemand anders.
  Maar sinds die bo0ze negers, die hier ongevraagd zijn gekomen, ons gaan vertellen wat we allemaal fout doen en moeten veranderen heb ik zoiets van: wat kom je dan hier doen GVD, ga ergens anders naar heen of ga terug naar de Baananenrepubliek.
  waar je ongevraagd vandaan komt. Daahaag! En neem Sultana, Airfryer, Kwin Cigario en die Stinkende Sunny Bootsvrouw mee. Jullie weg, iedereen blij. Klaar!
  Ga lekker in Ghana of elders goeie dingen opbouwen en zorgen voor een betere toekomst voor jullie volk maar val ons in NL met je verongelijkte donkersmoel niet lastig.

 80. Criticus Maximus

  ga terug naar de Baananenrepubliek.
  waar je ongevraagd vandaan komt. Daahaag! En neem Sultana, Airfryer, Kwin Cigario en die Stinkende Sunny Bootsvrouw mee. Jullie weg, iedereen blij. Klaar!
  Ga lekker in Ghana of elders goeie dingen opbouwen en zorgen voor een betere toekomst voor jullie volk maar val ons in NL met je verongelijkte donkersmoel niet lastig.

 81. Criticus Maximus

  Oeps dat was een mooi citaat uit de Zwoearte Phietendiscussie.

  Maak Piet weer zwoeart again en de haat Ideologieen kunnen terug naar hun land van oorsprong. En neem degene die ze steunen, meteen mee… die kunnen daar ook veel lekkerder leven. Houden wij een fijn land hier over.

 82. critikast

  @Criticus maximus
  Wordt het geen tijd voor je avondpilletje ?

 83. chris?

  Vanavond kreeg Sylvana Simons eindelijk de gelegenheid bij DWDD zich te uiten over het vuilinis dat regelmatig over haar hoofd wordt uitgestrooid. Werkelijk ontluisterend wat deze dame ondergaat. Ik raad Cox en Derksen aan, voor zover zij de uitzending van DWDD niet gezien hebben naar de herhaling te kijken.

 84. Ben Horrorwitch

  Sylvana mag haar mening geven.
  Kritiek mag natuurlijk ook daarop worden gegeven.

  Dat het soms wat rauw is, is ook te begrijpen.
  Het zit hem er ook in hoe je het brengt.

  Je kan altijd op meerdere manieren naar iets kijken.
  Je kan zeggen dat zwarte piet racistisch is, dat kan je vinden.

  Maar ik kwam vorige week op een surinaams feest. Ik loop naar binnen en dan roepen zeven donkere mensen…. hee hollandse kaaskop.. je bent de kaas vergeten…
  Ik voelde me meteen gediscrimineerd.
  Zo gaat dat dus… Ik haalde meteen mijn Pietenpruik uit mijn jas en deed hem op… smeerde mijn gezicht in met donkere vegen en meteen was ik onzichtbaar geworden tussen de andere feestgangers.
  Zo los je dingen op.. toch?

 85. Ben Horrorwitch

  Dat heet samenleven!

 86. Pluk vd Petteflet

  Krek zo is ‘t maar net jong!
  Discriminasie aanwakkeren om het dan te bestrijden is tamelijk lomp.
  Steen in de vijver gooien geeft altijd kringen.
  Politiek maakt meer los dan dat er vast zit.
  Als je achter de feiten aan gaat moet je steeds harder lopen.
  En hardlopers zijn doodlopers.
  Dus we wachten af, ze brandt op als een avondkaars en wat straks nog rest is een stompje. Ach, vroegâh bij TMF was ze nog een helder lichtje in de kerstboom.
  Tegenwoordig zijn het allemaal ledjes. Wat ledje? Doei. Dag vogels. Dag bloemen.

 87. Pluk vd Petteflet

  Krek zo is ‘t maar net jong!
  Discriminasie aanwakkeren om het dan te bestrijden is tamelijk gehaaid gedrag.
  Steen in de vijver gooien geeft altijd kringen.
  Politiek maakt meer los dan dat er vast zit.
  Als je achter de feiten aan gaat moet je steeds harder lopen.
  En hardlopers zijn deaudlopers.
  Dus we wachten af, ze brandt op als een avondkaarsje en wat straks nog rest is een stompje. Ach, vroegâh bij TMF was ze nog een helder lichtje in de kerstboom.
  Tegenwoordig zijn het allemaal ledjes. Wat ledje? Doei. Dag vogels. Dag bloemen.

 88. Pluk vd Petteflet

  Ach, je doet je best om het gezellig te houden.
  Soms kijken ze je aan van waar heb je het over.
  Dan weet ik weer van geen kwaaie prins.
  We hebben ons beste beentje voorgezet er wat van te maken.
  Zo is het maar net. Daarom.

 89. Nationalistisch Conservatief-Liberaal

  Sylvana Simons is een haatzaaiend en bewust zorgend voor tweespalt in de samenleving. Want daar gedijd ze het beste bij. Een echt verschrikkelijk fout en slecht mems waartegen de samenleving beschermd dient tegen te worden.

  Zwarte Piet racistisch noemen en zeggen kick out zwarte piet is pas racistisch. Kick out black people, kick out jews, … wanneer starten we met die bewegingen? Dat vraag ik me dan af.

  Wanneer komt men in opstand tegen al die oikofoben?

 90. Pim

  Bijzonder om te lezen dat mensen in dag en dauw opstaan om het hier over zwarte piet te hebben. Volwassen mensen. Bijzonder.
  Wat ik hier doe op dit tijdstip? Mijn verbazing uiten terwijl ik mijn jetlag probeer te verwerken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.