Jeffrey Wammes wil in Dance Dance Dance

Jeffrey Wammes zou na het Adam Zkt Eva VIPS-avontuur ook graag meedoen aan een ander programma van RTL: Dance Dance Dance. Dat vertelt hij in weekblad Privé. Wammes stond een tijdje in een of ander circus, maar is nu weer terug in het land. Voor Adam Zkt Eva VIPS kreeg hij een mooie gage en nu heeft hij zijn pijlen gericht op een andere RTL-show. “Ik vind Dance Dance Dance een erg leuk programma. Als ze mij daar ooit voor vragen, zal ik gelijk ja zeggen“, zegt hij.

De turner denkt een goede kandidaat te zijn. “Het lijkt mij een enorme uitdaging. Ik ben niet de beste danser, maar erg lenig, wat helpt. In Las Vegas heb ik moeten leren dansen, wat me niet slecht afging. Dus laat ze maar komen voor Dance, Dance, Dance.”

Ondertussen is Wammes hard op zoek naar een echte baan. “Ik heb bij de Johan Cruyff Foundation de opleiding sportmarketing en economie gedaan. Alleen weet ik nog niet precies wat ik hiermee wil.”

Momenteel volg ik een cursus Personal Training. Het lijkt mij leuk om jonge mensen op te leiden in de sportwereld, zoals turnen.”

Het Privé-interview met Jeffrey Wammes kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen