Kees van der Spek zwijgt over salaris bij RTL

Kees van der Spek wil niet zeggen hoeveel hij er in salaris op vooruit gaat door zijn overstap van SBS 6 naar RTL 4. Dat vertelt de presentator in weekblad Privé. De 54-jarige Van der Spek maakt de overstap omdat hij in een journalistiekere omgeving wil werken, maar financiën hebben mogelijk ook een rol gespeeld. “Wat ik daar ga verdienen, zeg ik niet, maar er wordt goed voor me gezorgd, en ik voel me al miljardair met mijn vrouw Annabelle (42)“, zo laat hij weten.

De vroegere rechterhand van Peter R. de Vries gaat bij RTL net als bij SBS programma’s maken over oplichters. Al kan hij titels als Oplichters in het Buitenland en Oplichters op het Internet niet één op één meenemen.

De programma’s zullen echter zijn kenmerkende signatuur blijven dragen. “Ik ben en blijf een programmamaker. Ik ben mijn eigen regisseur, ik monteer en presenteer zelf en ik vind presenteren wel het minst belangrijke van dat rijtje.

Ook de nieuwe programma’s moeten wel een beetje een ‘Kees-stempel’ krijgen, met vette muziek. Ik stop er soms stiekem Bach in. Ik denk daar goed over na.

Het Privé-interview met Kees van der Spek kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen