Janine Abbring werkloos thuis door Lubach-sabbatical

Janine Abbring zit werkloos thuis nu haar ex-vriend Arjen Lubach een sabbatical heeft ingelast voor het programma Zondag Met Lubach, waar ze de eindredacteur is. Ze is op zoek naar werk. Dat laat ze weten op Twitter. Voordat het water haar aan de lippen staat, doet Abbring een open sollicitatie. Ze is beschikbaar tot het najaar van 2019, als Lubach terugkeert. “Gisteravond was de allerlaatste ZML en nu we driekwart jaar van de buis gaan ben ik beschikbaar voor leuke klussen!

Welke talenten heeft Abbring precies? “Ik kan: voice-overs inspreken, interviewen, schrijven, regisseren, honden trainen, dagvoorzitterschappen rocken of een combinatie daarvan. Doe er uw voordeel mee.

Volgers maken zich zorgen en vrezen voor UWV-achtige toestanden. “Oh ik geloof dat sommigen zich wat zorgen maken naar aanleiding van mijn vorige tweet maar da’s niet nodig hoor!“, twittert ze daarom.

Deze welkome break was natuurlijk geen verrassing, ik bedoel dat ik eindelijk eens tijd heb voor andere leuke klussen. Verder ga ik schandalig lang vrij nemen en op reis. Oké groetjes.

Zondag Met Lubach zal in het voorjaar van 2019 niet te zien zijn, omdat Lubach dan in het theater staat.

Foto: VPRO

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen