Janine Abbring werkloos thuis door Lubach-sabbatical

Geplaatst op Mon 19 Nov 2018 om 14:25

Janine Abbring zit werkloos thuis nu haar ex-vriend Arjen Lubach een sabbatical heeft ingelast voor het programma Zondag Met Lubach, waar ze de eindredacteur is. Ze is op zoek naar werk. Dat laat ze weten op Twitter. Voordat het water haar aan de lippen staat, doet Abbring een open sollicitatie. Ze is beschikbaar tot het najaar van 2019, als Lubach terugkeert. “Gisteravond was de allerlaatste ZML en nu we driekwart jaar van de buis gaan ben ik beschikbaar voor leuke klussen!

Welke talenten heeft Abbring precies? “Ik kan: voice-overs inspreken, interviewen, schrijven, regisseren, honden trainen, dagvoorzitterschappen rocken of een combinatie daarvan. Doe er uw voordeel mee.

Volgers maken zich zorgen en vrezen voor UWV-achtige toestanden. “Oh ik geloof dat sommigen zich wat zorgen maken naar aanleiding van mijn vorige tweet maar da’s niet nodig hoor!“, twittert ze daarom.

Deze welkome break was natuurlijk geen verrassing, ik bedoel dat ik eindelijk eens tijd heb voor andere leuke klussen. Verder ga ik schandalig lang vrij nemen en op reis. Oké groetjes.

Zondag Met Lubach zal in het voorjaar van 2019 niet te zien zijn, omdat Lubach dan in het theater staat.

Foto: VPRO
16 Reacties op “Janine Abbring werkloos thuis door Lubach-sabbatical”


 1. Boris

  Spreekt zij niet al een reclame in van een bepaald bedrijf? En stopt ze dan ook met Zomergasten?

 2. Remi

  https://www.indeed.nl/Duin-Bollenstreek-vacatures

  “Verder ga ik schandalig lang vrij nemen en op reis. Oké groetjes.”

 3. MediaPrins

  @Boris iets met hypotheken volgens mij

 4. lvs2015

  Wel miepen dat ze geen werk heeft maar zich te groot te voelen om simpel werk te doen zoals werken in een callcenter of uitzendbureau. Houd dan je mond of miep niet via social media dat je geen werk hebt want dan wil je gewoon alleen maar ‘mooi weer’ werk doen i.p.v. echt te werken voor je geld. BN’er…typisch… altijd zich ergens te groot voor voelen, en met egards willen worden behandeld, en anders klagen over onrecht.

 5. Wo!iter

  Een vrouw met zulke rondingen hoeft niet naar de Soos, daar is altijd werk voor.
  Er zijn genoeg (af)werkplekken beschikbaar!

 6. Hans

  @ Ivs2015

  Heb jij een ander artikel gelezen? Dit staat namelijk nergens. Erg vooringenomen en vooral treurige reactie. Heb beetje met je te doen, je moet wel erg gefrustreerd zijn…

 7. Ron

  ZML pas weer in september 2019?

 8. Robert

  Schandalig lang vrij nemen en op reis, wat wil je dan nog doen tot volgend jaar september. Ach bel Matthijs daar kan je nog wel paar keer zitten als tafeldame.
  Of je vraagt even op je je reis mag filmen, hebben we er weer een leuk reis programma bij.

 9. Bardy247

  @Robert
  Dat tafelheer of tafeldame zijn bij DWDD is de manier om de innercircle rond Matthijs van Nieuwkerk uit de WW te houden. Kunnen ze de rest van de maand kunsterige dingentjes doen.

 10. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Ach gut… is dit het meisje die een “fabelachtig interview” [not] had met die kapotgerookte burgemeester van A(m)s-terdam?

 11. Geronimo

  Ach gut… Is dit het meisje die een “fabelachtig interview” [not] had met die succesvolle voetbaltrainer uit A(m)s-terdam?

 12. Pluk vd Petteflet

  Wat erg

 13. Jelle

  Of ze maakt een leuk reisprogramma naar de VPRO. Is Scandinavië al geweest?

 14. Joly

  Heeft ze tijd om aan omscholing te gaan doen……wat is dit een slechte intervieuwster!

 15. Joop55

  Er mag gene ukt worden, doen ze eindelijk eens wat zinnigs.

 16. Foetsie

  Het meisje ‘die’?… kom op man

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.