Igmar Felicia vond gesprek met Peter R. ongemakkelijk

Igmar Felicia vond zijn gesprek met Peter R. de Vries voor zijn programma Rumag Roulette ongemakkelijk. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in RTL Late Night, waar hij was uitgenodigd om over zijn Rumag TV-show te praten. De Vries deed al vanaf de eerste minuut behoorlijk onsympathiek tegen Felicia, gewoon zoals hij is dus. “Niet iedere gast vond het even leuk. Ik vond het zelf moeilijker om met Peter R. de Vries te praten. Het was heel ongemakkelijk“, blikt Felicia terug op het gesprek.

Felicia heeft het idee dat De Vries met zware tegenzin was gekomen. “Hij had er gewoon niet zo’n zin in, denk ik. Het leuke aan dit gesprek was dat hij uiteindelijk wel een beetje ontdooide.

In Rumag Roulette moeten BN’ers bordjes met pittige stellingen omdraaien. Twan Huys had er ook één in petto voor Felicia. “Er was nog altijd meer chemie tussen Igmar en Peter dan tussen Igmar en Mattie.

De stelling wijst op het mislukte radioduoschap tussen Mattie Valk en Felicia. “Nou, dan waren het wel hele, koude uitzendingen geweest als dat nog minder was dan bij Peter, dus dan zeg ik: nee, dat is niet waar.

Lees ook: Peter R. de Vries weer eens met ongemakkelijk interview

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen