Hans van der Togt na smeekbede: ‘MAX moet míj bellen’

Geplaatst op Fri 16 Nov 2018 om 10:15

Hans van der Togt maakte er dinsdag in Pauw geen geheim van dat hij graag een rolletje zou hebben in de dramaserie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. De baas van Omroep MAX, Jan Slagter, reageerde sympathiek. De opnames van het tweede seizoen, dat eind 2019 op de buis komt, zitten er al op, maar: “Die gastrol krijgt hij zeker.” En dat betekent gelijk dat er een derde seizoen op de rol staat, mét Van der Togt dus. Maar dan wil de oud-tv-ster wel dat Slagter hem eerst zelf even opbelt.

Het lijkt Van der Togt ‘te gek’, maar, zo zegt hij op de website van Pauw: “We moeten maar zien of dat doorgaat, natuurlijk. Dan zou hij eerst met mij contact op moeten nemen.”

Van der Togt wil niet met zichzelf gaan leuren, dus wacht op het telefoontje van Slagter. “We hebben alle tijd – seizoen twee is net opgenomen. Als Jan tegen de tijd van de nieuwe opnames aan me denkt, ben ik zeker bereid om het te doen.”

De voormalig ster van Rad van Fortuin zat in Pauw om te praten over zijn rol in een kleine film. Het acteren bevalt hem goed. “Het was heel leuk en leerzaam om te doen!
14 Reacties op “Hans van der Togt na smeekbede: ‘MAX moet míj bellen’”


 1. Curryworst

  Pauw kon zeker geen betere gasten krijgen?
  Dan maar een bejaarde spelletjesleider uit de jaren 90 die een onbeduidend rolletje heeft in een kleine film.

 2. Peter

  Smeekbede? Wat flauw om dat op die manier in een kop te zetten. Ik heb dit interview met Pauw gezien en het was een heel leuk normaal gesprek. Hans heeft alleen gezegd dat het hem heel erg leuk leek om een gastrolletje te hebben in de nieuwe serie van Hendrik Groen, meer niet. En natuurlijk moet hij dan gebeld worden. Deze kop komt erg zielig en wanhopig over, wat totaal niet aan de orde was.

 3. Johan

  @ Peter

  Idd, het was geen schreeuw op aandacht. Het was meer terloops gebracht. En ik vind zijn gedachte nog niet eens verkeerd. Ik denk dat hij best zou kunnen passen in die serie, dus Jan Slager… bellen!

 4. Huib

  Hans is de laatste echte RTL ster

 5. GEERT

  MC rukt het weer helemaal uit zn verband. Wie het interview gezien heeft weet dat het geen smeekbede was maar n terloopse opmerking.

 6. Mark van Dale

  Er was helemaal geen smeekbede. Jezus man, jullie kunnen wel beter.

 7. Frans

  fake nieuws.

 8. Robin

  zou Hans niet de perfecte persoon zijn om Ranking The Stars te gaan doen, hij heeft ook dat vileine wat Paul heeft tenslotte.

 9. Peanut

  Snap dat cynisme grappig kan zijn. Maar dit is zo onnodig en misplaatst. En het verdraaid de context van wat een leuk gesprek was.

 10. Peter

  Hij kan dan een ouwe gefrustreerde alcoholist spelen.

 11. Pluk vd Petteflet

  Wij zijn benieuwd.
  Mooi gespeelde serie, Hans kan dat

 12. Volger

  Vond dat Hans leuk overkwam, er zijn vast wel leuke programma’s waar deze man zo af en toe mag komen opdraven i.p.v. al die zogenaamde sterren!

 13. foetsie

  Ketchupworst begin je weer? “een bejaarde spelletjesleider uit de jaren 90”? Ben jij wel wijs? Hans van der Togt is een fkking ICOON man!

 14. RennendeRukker

  Mijn God is die ouwe lama ook weer opgestaan uit de dood?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.