LINDA. in 2019 minder vaak, schrapt twee specials

Het tijdschrift van Linda de Mol, de LINDA., verschijnt in 2019 niet dertien maar twaalf keer per jaar. Bovendien verdwijnen de specials LINDA.wonen en LINDA.mode. Dat heeft de redactie laten weten. Nu verschijnt het tijdschrift nog elke vier weken, maar dat wordt na de jaarwisseling gewoon één keer per maand. Naast LINDA. en LINDA.meiden verschijnen er ieder jaar ook een aantal LINDA.specials: L’HOMO., LINDA.man, LINDA.mode en LINDA.wonen. Die laatste twee verdwijnen.

Moden en wonen worden vervangen door LINDA.de gids. “Bij LINDA. blijven we continu kritisch kijken naar wat we maken en met welk doel. Een langgekoesterde wens van de redactie is om een special te maken die gebruikt kan worden als bewaargids. Een naslagwerk vol inspiratie, mooie fotografie, en veel tips.”

Dat wordt dus ‘de gids’, die in september 2019 voor het eerst verschijnt, met vanaf 2020 een frequentie van twee keer per jaar. “De pijlers Wonen en Mode krijgen een belangrijke rol in LINDA.de gids, naast veel aandacht voor beauty, eten en reizen.”

De eerstvolgende LINDA. is de veelbesproken editie met Michelle Obama. Die ligt vanaf woensdag in de winkels.

Foto: LINDA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen