LINDA. in 2019 minder vaak, schrapt twee specials

Geplaatst op Fri 16 Nov 2018 om 10:40

Het tijdschrift van Linda de Mol, de LINDA., verschijnt in 2019 niet dertien maar twaalf keer per jaar. Bovendien verdwijnen de specials LINDA.wonen en LINDA.mode. Dat heeft de redactie laten weten. Nu verschijnt het tijdschrift nog elke vier weken, maar dat wordt na de jaarwisseling gewoon één keer per maand. Naast LINDA. en LINDA.meiden verschijnen er ieder jaar ook een aantal LINDA.specials: L’HOMO., LINDA.man, LINDA.mode en LINDA.wonen. Die laatste twee verdwijnen.

Moden en wonen worden vervangen door LINDA.de gids. “Bij LINDA. blijven we continu kritisch kijken naar wat we maken en met welk doel. Een langgekoesterde wens van de redactie is om een special te maken die gebruikt kan worden als bewaargids. Een naslagwerk vol inspiratie, mooie fotografie, en veel tips.”

Dat wordt dus ‘de gids’, die in september 2019 voor het eerst verschijnt, met vanaf 2020 een frequentie van twee keer per jaar. “De pijlers Wonen en Mode krijgen een belangrijke rol in LINDA.de gids, naast veel aandacht voor beauty, eten en reizen.”

De eerstvolgende LINDA. is de veelbesproken editie met Michelle Obama. Die ligt vanaf woensdag in de winkels.

Foto: LINDA
7 Reacties op “LINDA. in 2019 minder vaak, schrapt twee specials”


 1. Hallootjes

  Dom kind die Linda de pinda.

 2. Bennie Normaal

  Linda en het gelijknamige blad zijn aan een aftakeling begonnen.

 3. Raaf

  Dus eigenlijk verdwijnen de specials niet, maar worden ze vernieuwd?

 4. Rubicon

  Wordt goed nagedacht bij Linda. Vernieuwend en continue bezig imago van merk en blad te bewaken.Schrappen van titels en edities hoor daarbij. Mijn blad niet maar knap wat ze daar doen

 5. Joop55

  Mooi nu nog een jaarhalvering op de buis, ik zeg per etmaal!

 6. lies

  waarom ruikt linda aan haar vinger? is het iets wat niet zo fris ruikt?

 7. ac

  mischien ruikt het naar vis

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.