RTL geeft personeel Videoland-abonnement cadeau

Geplaatst op Tue 06 Nov 2018 om 11:00

RTL Nederland laat zich zo tegen de feestdagen aan van zijn meest gulle kant zien. Het personeel krijgt vanaf 2019 een gratis abonnement op zijn online dienst Videoland. Dat heeft ze laten weten aan haar medewerkers. RTL-personeel met een Videoland-abonnement moest daar tot voort kort gewoon een tientje per maand voor neertellen, maar zij gaan er nu in koopkracht op vooruit. “Vanaf 1 januari 2019 kan elke RTL-werknemer met een RTL-contract gratis Videoland kijken.

RTL deelt het nieuws in een nieuwsbrief. “Voordat we overgaan tot de orde van de dag willen we eerst het succes van Videoland met je vieren. Dus heb jij geen Videoland-abonnement? Dan krijg je er een van ons cadeau! Dat geldt ook als je nu al wel een abonnement hebt trouwens.

RTL-stertechjournalist Daniël Verlaan, ook bekend van zijn optredens bij Pauw, is verheugd. “Na dik drie jaar krijg ik eindelijk hetgeen waarvoor ik ooit bij RTL ben gaan werken: een gratis Videoland- account 😍😍😍.

Videoland biedt naast internationale ook veel Nederlandse films en series aan, waaronder Soof, Nieuwe Tijden en Marokko Maffia.

Foto: RTL
26 Reacties op “RTL geeft personeel Videoland-abonnement cadeau”


 1. Remi

  Heerlijk om te lezen, dat MediaCourant sarcasme ;)

 2. Richard Otto

  Ik sprak toevallig dit weekend nog een RTL-medewerker die niet begreep waarom het RTL-personeel geen Videoland abonnement krijgt. Gaat dus nu gebeuren.

 3. Rughaar

  Boeiend

 4. Ron

  Beter eerst Videoland naar een hoger niveau brengen met relevante content i.p.v. Netflixje imiteren met buitenlandse series en films. Dat ga je toch niet winnen van ze. Dus het aanbod Nederlandse series en films moet drastisch omhoog. Mocro Maffia lijkt zo’n Videoland Orginal te worden die niet op TV gaat komen. Laat dit een voorbeeld zijn voor nog meer series en films die niet op TV of de bioscoop komen maar alleen exclusief op Videoland te zien zal zijn. Denk dat je dan ook meer abonnee’s warm kunt maken. Nu denken ze bij Videoland dat het uiteindelijk toch wel op RTL te zien zal zijn.

 5. Wietse

  Fijn, kunnen ze nog minder naar hun eigen zender kijken.

 6. Dirk

  Zo kan je het aantal abonnees ook opkrikken .

 7. H.

  tja er moet toch iemand naar kijken?

 8. Wolxter

  Veronixa is beter

 9. Chiel

  Netflix heeft veel (!) meer content maar toch kijk ik veel meer naar Videoland. Echt veel grote en bekende series hebben ze. Desperate Housewives, Greys Anatom, NCIS enz. En voor nog een andere doelgroep: veel Nederlandse en Vlaamse content. Flikken, Het zonnetje in huis, Kees en co enz. En dan nog de huidige programmering. Best netjes het aanbod.

 10. Curryworst

  En al het RTL personeel had natuurlijk allang een Netflix abonnement.

 11. Peet

  Ik ga mij omscholen om bij RTL aan de slag te mogen zodat ik ook een gratis abonnement krijg

 12. Moehaha

  11:14

  Mooi heh
  Eerst jarenlang een marokanen probleem ontkennen omdat “het” niet bestond
  En nu een serie erover maken

  ZIEK !!!!!

 13. René

  In de WKR, blijft er minder over voor personeelsfeesten.

 14. Vrede

  @ Chiel, ik heb medelijden met jou.

 15. Britt Scholte Lover

  Videoland is 100 keer beter dan Netflix! Videoland kan je programma’s vooruit kijken en films kijken en ook veel terug kijken soms nog van jaren terug!
  alleen ik kan het niet door streamen naar mijn tv want mijn smart tv is te oud ?

 16. jwhfea

  Dode mus dus. Hgoarieghriaesmnua!

 17. Priscilla

  Mag dan toch wel hopen dat videoland, geen storing heeft iedere keer. Wel fijn dat je alles versnelt kan terugkijken of gewoon met zwart beeld alleen met geluid. Ik snap die actie wel want videoland raakt alle abonnees kwijt zo met hun slechte kwaliteit!!

 18. Panda

  Ik heb nooit gedoe met Videoland. Mag iets gebruiksvriendelijker nog, zoals dat de app beter onthoudt waar je gebleven bent en dat dit ook zichtbaarder is. Maar over het geheel genomen een goed product. En qua aanbod zeker niet slecht.

  @Britt Scholte Lover: chromecastje kopen.

 19. Erik Wiezeworst

  Willen jullie ruilen? Bij ons bij Talpa geven ze ons in december de kans(!) om een soort college toer met John bij te wonen, waarbij wij als zijn personeel vragen aan hem mogen stellen.

  En nee, dit is geen grap.

 20. HalloJumbo

  Sigaren uit eigen doos. Ik spoel ze gewoon door.

 21. Chiel

  @Vrede, Waarom precies?

 22. Vrede

  Jouw smaak in series ;)

 23. Stylez

  Videoland is geslaagd omdat ze rtlxl gaan stoppen en alles nu daar gaan uitzenden ,dus je hebt niet veel keus. Dit noem ik geen succes dit noem ik mensen dwingen om over te stappen. Want videoland liep voor geen meter maar rtl wilde de winst er uit halen uit videoland wat al niet liep

 24. Televisiefreaks

  Eind 2010 kregen we als medewerkers bij RTL de eerste iPad cadeau. Dat was toen iets vernieuwends omdat je destijds een van de eerste was die zoiets kreeg.

  Het cadeau waar ze nu mee aan komen zetten is mosterd na de maaltijd, want Videoland is een platform dat al jaren bestaat. Een karig kerstcadeau vanuit een miljoenenbedrijf waar best nog iets meer van af mag en kan. Laat Sven Sauve en consorten maar een flesje bubbels minder drinken en geef het gewone kantoorpersoneel weer eens iets speciaals als blijk van waardering!

 25. Media-courantist

  Inderdaad televisiefreak, wat een nutteloos cadeau. Zou al direct gegeven moeten zijn. Wij krijgen bij de Persgroep ook gewoon een krant en allerlei extras zoals toegang toegang tot alle betaalde nieuwsmedia enzovoort.

 26. Media-courantist

  Slecht hoor.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.