Buddy wil net als Chantal en Jeroen multitalent worden

Buddy Vedder is blij met zijn pakket aan werkzaamheden sinds hij Goede Tijden Slechte Tijden heeft verlaten. Hij wil zich net als tv-sterren als Chantal Janzen en Jeroen van Koningsbrugge ontwikkelen tot multitalent. Dat zegt hij vandaag in het AD. Vedder staat over een paar weken voor het derde jaar op rij in The Christmas Show in de Ziggo Dome en doet ook allerlei dingen voor Avrotros. Bovendien speelde sinds zijn GTST-exit in drie films en bracht hij een eigen single uit.

Hij geniet van de veelzijdigheid in zijn professionele leven. “Ik krijg vaak de vraag wat ik nou écht wil en leuk vind. Nou dit dus. Mijn werkweek ziet er elke keer anders uit.”

Hij wilde niet meer alléén maar GTST. “Waarom zou ik een keuze maken en me beperken tot één facet? Kijk naar Chantal Janzen, Thomas Acda en Jeroen van Koningsbrugge. Het is ook waarom ik met Goede Tijden Slechte Tijden ben gestopt.”

Als je bij GTST werkt, kun je je daarbuiten nauwelijks ontwikkelen, aldus Vedder. “Daar draai je vijf dagen en ben je er eentje kwijt aan het leren van de tekst. Dus weinig tijd om andere werkzaamheden goed te kunnen voorbereiden. Ik wil wel kwaliteit leveren.

Het AD-interview met Buddy Vedder kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS, Ruud Baan

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen