Boulevard en Shownieuws vinden Dave Roelvink dom

Geplaatst op Thu 08 Nov 2018 om 9:35

RTL Boulevard en Shownieuws vinden dat Dave Roelvink zich woensdag dom heeft gedragen in de rechtbank in Amsterdam, waar hij terechtstond voor snelwegterreur op de A10. Dat gaven sterren van de showrubrieken aan op RTL 4 en SBS 6. Roelvink gaf toe dat hij stomdronken met torenhoge snelheden over de snelweg reed, maar ontkende dat hij stil ging staan in de Coentunnel, zoals de politieagent van dienst waarnam. Dat kun je beter niet doen, aldus John van den Heuvel.

De verklaring van een agent in twijfel nemen is niet handig, aldus Van den Heuvel. “Dat is dom. Dat heeft ook eigenlijk helemaal niet zo veel invloed op die zaak. Het is ook vrij makkelijk te weerleggen, want die hele Coentunnel hangt vol met camera’s, dus als dat een issue zou worden, dan vraag je die camerabeelden op. Wat hij daar nou weer mee beoogt… Het is niet slim, want je kan beter in een verhaal waarbij je aan alle kanten fout zit, het boetekleed aantrekken en niet om zo’n detail gaan zeuren.”

Roelvink moet 1.750 euro boete, een rijontzegging van een half jaar en 40 uur taakstraf. “Op het moment dat een normale Nederlander ergens parkjes moet gaan aanharken of in een bejaardentehuis moet gaan werken, trekt dat minder aandacht dan bij hem. In die zin speelt zijn bekendheid dan een nadelige rol.”

Showkenner Aran Bade: “Het is oliedom. Het is zijn eigen fout en hij moet zelf op de blaren zitten.”

Later op de avond merkte Shownieuws-deskundige Mark Labrand op: “Ik hoorde hem ook nog zeggen dat hij zelf beter drank kan hebben dan andere mensen.”

Evert Santegoeds: “Ja, dat zei hij ook. Dat was dan weer een onhandige opmerking. Dat zei hij vandaag in de rechtbank dat hij meer kan hebben dan mensen van hetzelfde gewicht. Dat was een beetje dom na al die excuses die hij steeds maakte.”

Dave Roelvink, die al jaren een twijfelachtig imago heeft, is momenteel te zien in een soapserie op SBS 6.

Foto: RTL
32 Reacties op “Boulevard en Shownieuws vinden Dave Roelvink dom”


 1. Evelien

  Gewoon een stuk bagger en ellende met een hoop kapsones en tot het bot verwend. Zo vader zo zoon, zo familie…..

 2. Wol.lter

  Genoten van DWDD.

  TLP wederom 2de…
  
Veronica doet het beter!

 3. Ruud

  Negeren, die hele familie drolvink

 4. Pim

  En toch blijven ze aandacht aan hem geven waarmee hij zijn status van BNer blijft behouden. Wie is er nu dom?

 5. KlatsBoem

  Nou niet alleen shownieuws en boulevard hoor, heel nederland vindt deze jongen oliedom en ongeloofwaardig, de zoon van een onbekende zanger en dan zo’n praatjes, vre-se-lijk!

 6. Pluk vd Petteflet

  Boulevard, Shownieuws, Pluk, het MC-panel én heel Nederland, Vlaams België, Saba, Bonaire, Curacao, Denemarken én IJsland vinden Dave Roelvink een vreselijke droeftoeter. En dom. Vreselijk dom.
  Komt nooit meer goed.

 7. Marianne

  Ach zo doen we allemaal wel eens iets stoms bijvoorbeeld naar het voetballen gaan en het stadion worden uitgezet …

 8. Johan

  En zo’n dom figuur krijgt dan een soapserie op TV!

 9. Pluk vd Petteflet

  Sta je te zingen op de middenstip, wordt je het stadion uitgezet….
  Raar verhaal.
  Zelfs Roseanne Barr werd alleen uitgefloten en niet het stadion uitget.
  Dan moet je het wel héél bont maken

 10. Robert

  De boekingen blijven gewoon binnenkomen en SBS zal zeer zeker ook nog wel een programma voor hem hebben, dus je raakt hem nooit.
  Straks krijgen we nog een programma hoe hij omgaat met zijn taakstraf.
  Neem die Dave zelf niks kwalijk, want kan allemaal gewoon.

 11. achtmet

  En zo staat deze tokkie familie weer in de belangstelling ! Daar leeft dit soort domme figuren van

 12. GEERT

  Misdaad loont kennelijk in het tv-landje.
  En de kijkers vreten het!

 13. lpi

  Blijft raar dat voor een ander gewoon werk voor een ander een straf is. Als ie z’n begeleider een klokkie geeft dan hoeft hij geen blaren op zijn handen te krijgen.

 14. turbo

  Ik denk dat hij qua IQ rond de 80 zit. Het rare is dat hij met dat megalomane verziekte rotverwende hoofd maar blijft kijken of hij God zelf is. En dat vindt ik pas echt ziek.

 15. Mirre

  @turbo: dat bewijst juist dat er echt iets mis is in zijn hersens. Gewoon een zware hersenbeschadiging. Heeft dat broertje ook. Hij heeft het zelf allemaal niet door, he ! Dat is de afwijking juist. Dat dit almaar wordt uitgenodigd, bewierookt en betaald. STOP DAAR NU EENS MEE, REDACTIES !!!!!!

 16. Annie

  Mirre…. paps ook, die wordt al jaren uitgelachen, beschimpt, genegeerd maar heeft zo’n enorm bord voor z’n kop dat je denkt dat hij wel zwakzinnig moet zijn.

 17. guilly

  Annie, dat denk ik ook. Dave is bijvoorbeeld alleen maar een nu nog knap koppie, maar echt de herseninhoud van een chimpansee of dat nog niet eens. En zo verpest en verwend , hoe krijg je het voor elkaar. En maar uitnodigen, die ranzige zooi, he redacties. Die deugen dus ook voor geen meter !!!Heel Hilversum is een grote verziekte kinderen-van bende.

 18. anymouse

  @Marianne 10.15u, misschien je even informeren naar het juiste verhaal, voordat jij hier iets STOMS optekent.

 19. kahn

  Dat Dave Roelvink dom is , is wel bewezen. Waarom hij almaar op tv moet, is mij ook niet duidelijk. Is een lage intelligentie soms een aanbeveling ?

 20. Joop55

  Dit soort sneuneusjes staan ook vrijwel identiek aan domheid.
  Maar ja maak dat de beebies uit 1999/2000 dat maar eens duidelijk

 21. Anita

  Iedereen rijdt wel eens te hard en/of onder invloed van iets.
  Dave is een topper.

 22. Antitokkie

  En Anita doet haar naam eer aan.

 23. Julia

  Dave moeten ze maar laten inslapen.

 24. Anootje

  Dom figuur voor domme mensen…

 25. kahn

  Dave had nooit bij enige media betrokken mogen worden. je ziet wat hij doet met zijn media bekendheid. Nog meer debiele en criminele acties voeren.

 26. Gerard

  Spijkerman is ook dom, Sanne Wallis de Vries, ”Barbie”, ”meneer kaktus”, etc etc. Maar zo dom als Dave. Hemel.

 27. aammehoela

  Het is zijn geluk dat z’n vader een beetje bekend is. Stompzinnig reality-gedoe zorgt voor wat centjes etc. Maar wat een leeghoofd dit figuur. Ook al een reden om niet naar deze onzin te kijken. Maar over dom gesproken. Hoorde vanmiddag een gedeelte van het interview met Justin Kluivert in het Engels. Nou ja, Engels…… “We got an whole eind on the good way”…………….

 28. Fam. Roelvink

  Mocro!

 29. X

  Ammehoela 😂😂😂

 30. X

  Make that the cat wise ;)

 31. Flits Bom

  Dries Roelvink. Alleen die naam al. WTF is een Roelvink?

 32. Stefan

  Flits Bom

  De leijke en beschimmelde versie van een slavink

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.