Carlo Boszhard heeft niet met John de Mol gepraat

Carlo Boszhard heeft niet met John de Mol gepraat voordat hij in augustus een nieuw tweejarig contract tekende bij RTL 4. Dat vertelt de presentator in weekblad Story. Zijn oud-collega Irene Moors zit momenteel wel bij De Mols Talpa TV, maar wordt naar verluidt gedumpt in februari. Boszhard heeft een overstap geen moment overwogen. “Ik heb ook geen gesprek met John de Mol gehad. Nu moet ik zeggen dat RTL4 wel heel snel met een aanbod kwam“, aldus de 49-jarige televisiester.

De TV Kantine was een heet hangijzer voor Boszhard. “Ik was benieuwd waar ze mee zouden komen, want ik wilde ten koste van alles mijn eigen programma De TV Kantine blijven maken. Als dat niet had gekund, was ik niet gebleven.”

Hij vervolgt: “Maar ze boden me én dat programma én de show Een Goed Stel Hersens met Nicolette Kluijver weer aan. En er komt nog meer. Daar kon en wilde ik geen ‘nee’ tegen zeggen.”

Een Goed Stel Hersens is momenteel een grote flop op de donderdagavond van RTL 4, maar gelukkig beleeft Boszhard er wel plezier aan. “Met Nicolette heb ik een enorme klik. Na Irene is zij de enige televisievrouw met wie ik onbedaarlijk kan lachen.

Het Story-interview met Carlo Boszhard kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen