Carlo Boszhard heeft niet met John de Mol gepraat

Geplaatst op Fri 09 Nov 2018 om 10:15

Carlo Boszhard heeft niet met John de Mol gepraat voordat hij in augustus een nieuw tweejarig contract tekende bij RTL 4. Dat vertelt de presentator in weekblad Story. Zijn oud-collega Irene Moors zit momenteel wel bij De Mols Talpa TV, maar wordt naar verluidt gedumpt in februari. Boszhard heeft een overstap geen moment overwogen. “Ik heb ook geen gesprek met John de Mol gehad. Nu moet ik zeggen dat RTL4 wel heel snel met een aanbod kwam“, aldus de 49-jarige televisiester.

De TV Kantine was een heet hangijzer voor Boszhard. “Ik was benieuwd waar ze mee zouden komen, want ik wilde ten koste van alles mijn eigen programma De TV Kantine blijven maken. Als dat niet had gekund, was ik niet gebleven.”

Hij vervolgt: “Maar ze boden me én dat programma én de show Een Goed Stel Hersens met Nicolette Kluijver weer aan. En er komt nog meer. Daar kon en wilde ik geen ‘nee’ tegen zeggen.”

Een Goed Stel Hersens is momenteel een grote flop op de donderdagavond van RTL 4, maar gelukkig beleeft Boszhard er wel plezier aan. “Met Nicolette heb ik een enorme klik. Na Irene is zij de enige televisievrouw met wie ik onbedaarlijk kan lachen.

Het Story-interview met Carlo Boszhard kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
22 Reacties op “Carlo Boszhard heeft niet met John de Mol gepraat”


 1. danny

  Vreselijk zelfingenomen figuur. Duidelijk op zijn retour. En wat een feest altijd met die Carlo. Zo nep als Caro vind je ze niet meer,,, Oh ja Fred van Leer.

 2. Gerard Ek(streem)dom 💩💨

  Verschrikkelijk als die Urine Moors weer op Tv gaat komen. Haar tijd is gewoon geweest. Maak plaats voor vers bloed. “Baai baai Urine!”

 3. Pluk vd Petteflet

  @danny
  ..dan ben je geer en goor vergeten?
  De enige keer dat wij erom konden lachen was bij de persiflages van Koefnoen.
  Met Carlo heb je echte authentieke nep in de stal staan.
  Een dag niet gelachen ..is een dag niet gelachen.

 4. Olivier

  Carlo zit daar prima. Toptalent is het. Alleen de zwerverlook met baard is nu klaar Carlo. Eraf, je ziet er 15 jaar ouder uit.

 5. Mark2

  Carlo inderdaad het grootse kind van tv. Lacht om zijn eigen grappen omdat er anders niemand anders inmaken lachen. De tv kantine is echt heel slecht! Vooral de teksten! De persiflages zijn zo slecht dat de naam van degene die ze persifleren in beeld komt te staan.. dan ga je af!

 6. Linde

  Carlo zegt al sinds 2002 dat hij over een paar jaar stopt met tv. Grote mond, maar het ook echt doen, dat durft hij niet.

  Het zou Carlo goed doen als hij zichzelf eens aanpakt, weg met die zwerverslook. Hij is een steengoeie interviewer, maar heeft het de laatste jaren niet laten zien. Luisteren doet hij niet meer, hij doet nu leuk ten koste van anderen. Het is een typetje geworden..

  Zonde van iemand die altijd zo bevlogen was van het vak en enthousiast was.

 7. Linde

  En TV Kantine? Het zou ze goed doen als ze afstappen van die schijtlollige onderbroekenhumor en gewoon een schrijver inhuren. Het is niet Televizierwaardig meer, erg jammer.

 8. Patty Brard

  Die vent is toch ook over de datum, weg wezen.

 9. Alex

  Zou met iets als Cash&Carlo prima RTL5 kunnen helpen in de vooravond.

 10. Ricky

  Knap dat hij voor Hersens mocht tekenen. Als hij nu nog een nieuw contract moest tekenen, weet ik niet of RTL dat wel had gedaan. Geluk bij een ongeluk dus

 11. Medinee

  Hij moet kinderprogramma’s doen, dat kan hij als de beste. En inderdaad, doe eens wat aan dat vieze uiterlijk, je bent toch geen landloper?

 12. boer zonder land

  Hij is al jaren over de datum.

 13. Frenantius

  Vergis je niet Carlo, die lach is niet echt. Het is letterlijk en figuurlijk voor de bühne. Om een goed Nederlands spreekwoord te gebruiken: “Watch your back.”

 14. Rick

  Carlo is een erg lastig figuur om mee te werken. Narcist eerste klas!

 15. MM

  Ik heb ook niet met John gepraat en dat wordt niet gemeld

 16. Alexander

  Zijn houdbaarheidsdatum is al jaren verstreken, zeker nu zijn irritante moeder meedoet.

 17. Curryworst

  @Alexander,
  Wat een ongelooflijk dom køtw ijf is dat.

 18. robb

  Carlo Boszhard heeft het hoog in zijn bol hij vind zichzelf geweldig ,zonder Irene is hij niks.
  Ik begin me steeds meer te ergeren aan RTL ,bij help mijn man is klusser mogen de mensen die problemen hebben en voor schut worden gezet door toedoen van hun vrouw meedoen , in de vrolijke programma’s mogen de bn’ers weer komen om een paar duizend euro’s te verdienen .

 19. dennis

  Wat is Carlo oud geworden, komt zeker van het leuk doen.

 20. ano@niem.nl

  Carlo gaat een grote tv-show doen wacht maar af. Wedden Dat zou een goeie zijn.

 21. wibo

  een goed stel hersens is een leuk programma

 22. Annoniemus

  De drank begint vat te krijgen op Carlo , wat een kop zeg !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.