‘Zet Kees van der Spek op Expeditie Robinson’

Dennis Jansen, die een vaste column heeft in het AD over Expeditie Robinson, pleit voor Kees van der Spek als nieuwe presentator van de realityshow op RTL 5. Dat laat hij weten in de krant. De huidige presentator Dennis Weening wordt de laan uitgestuurd, naar verluidt omdat Art Rooijakkers op zijn plekje aast en deze presentatieklus heeft bedongen bij zijn overstap naar RTL. “Art als opvolger van Weening zie ik niet zitten. Dan denk ik elke keer als hij uit de bushbush opduikt: Wie is de Mol?

Jansen vindt het vooral jammer dat Weening vertrekt. “Die Hawai-achtige bloesjes, dat olijke gezicht, zijn vaak troostende woorden voor de kandidaten. Weening was the character van alle characters. En altijd puur en echt.

Maar als Rooijakkers het niet wordt, wie moet het dan worden? “Kaj Gorgels gun ik het, maar ik pleit voor een ander nieuw RTL-gezicht: Kees van der Spek. Qua voorkomen, presentatie en sociale omgang.”

Zelf drie jaar geleden als eerste eruit gestemd. Ik weet zeker dat hij het nu veel langer volhoudt.”

De column van Dennis Jansen kunt u lezen op de website van het AD.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen