EO-Bert was bij Skyhigh niet goed in leidinggeven

Geplaatst op Sat 20 Oct 2018 om 13:00

Het grote publiek kent Bert van Leeuwen vooral als de ster van Het Familiediner, maar hij was jarenlang ook één van de mannen achter tv-bedrijf Skyhigh TV. Daar was hij echter niet helemaal in zijn element. Dat vertelt de presentator in de Privé. Van Leeuwen is naar eigen zeggen te aardig om leiding te geven. “Ik ben denk ik niet zo’n goede leidinggevende, want ik kan niet hard zijn tegen mensen. Daarom ben ik niet geschikt om baas te zijn. Ik ben dat bij Skyhigh TV ook nooit echt geweest.

Hij vindt het verschrikkelijk om te delegeren. “Het opdrachten geven aan mensen, daar heb ik al een hekel aan. Mensen die zich denken te kunnen permitteren dat ze anderen voor zich kunnen laten lopen, daar houd ik niet van en ik houd er niet van als mensen zo met mij omgaan.”

Tegenwoordig houdt Van Leeuwen zich alleen nog bezig met presenteren. Zijn belangrijkste programma is natuurlijk Het Familiediner. “Collega’s staan er altijd versteld van dat ik heel makkelijk ben met het geven van mijn eigen 06-nummer.

Ik doe in dit programma meer dan wat je ziet als de camera draait, anders zou ik het niet willen maken. Ik vind het leuk dat ik buiten de opnamen om nog contact met ze heb. Zo’n programma als dit moet je echt op zo’n manier maken, vind ik. Dat ben je verplicht aan die mensen.”

Het Privé-interview met Bert van Leeuwen kunt u lezen via Blendle.

Foto: EO
5 Reacties op “EO-Bert was bij Skyhigh niet goed in leidinggeven”


 1. Pluk vd Petteflet

  Toonaangevende Nieuwsbron de “Privé”
  Heeft niks te maken met babbelkous of praatjes voor de vaak.
  Doorlopen mensen, er is niks aan de hand

 2. Pater Hazebroek

  Here Jszus spijker hem aan het rkuis met zijn EO ballen.

 3. Ex Talpa

  Bert van Leeuwen is toch die kwast die van lieve vrouwtjes in Hufterproof racisten maakt?!

 4. Lies

  Leuke man. Ziet er nog steeds goed uit voor zijn leeftijd.

 5. Max

  Leuke man! erg aangenaam in de wandelgangen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.