RTL 4 met vervolg op Het Italiaanse Dorp: Ollolai

RTL 4 komt met een vervolg op het zomerse tv-programma Het Italiaanse Dorp: Ollolai. De opnames zullen niet plaatsvinden in Ollolai, maar ergens anders in Europa. Dat heeft de zender laten weten in een kandidatenoproep. Het Italiaanse Dorp: Ollolai draaide om een aantal Nederlandse sterren die voor één euro hun intrek namen in Ollolai, maar in ruil daarvoor moesten ze wel een wezenlijke bijdrage leveren aan het dorp. De show was in de zomer dagelijks te zien op prime time.

Nu zoekt de zender naar nieuwe kandidaten. “Het avontuur in Het Italiaanse Dorp: Ollolai zit er voor ons op, maar voor onze koppels gaat het gewoon door“, zegt voice-over Jeroen Kijk in de Vegte.

Zie jij jouw toekomst ook in het buitenland en wil je volgend jaar eigenaar worden van een 1-euro-huis ergens in Europa? Geef je dan nu op en laat ons weten wat jij kan betekenen voor een dorp als Ollolai.”

Opgeven kan via deze website.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen