SBS’er Hazes vindt merkkleding voor zoontje belangrijk

SBS 6-ster André Hazes mag dan wel een succesvolle muzikale carrière en een tv-programma hebben, maar hij zwemt niet in het geld. Hij is namelijk een big spender. Dat vertelt de zanger in Veronica Magazine. Hazes is niet rijk. “Mijn geld is nu wel op, moet ik eerlijk bekennen. Het enige waar ik echt geld aan uitgeef, zijn luxe vakanties en kleding voor mijn kind. O, ik vind het zo lekker, die kleine in merkkleding. Als ik ooit nog een zoon krijg, gaat alles weer naar hem, dus het is ook een investering.

Toch heeft Hazes zijn huidige villa cash afgerekend. “Waar een ander huur betaalt, heb ik twee jaar lang in een caravannetje gewoond. Dat geld heb ik in mijn zak kunnen steken.”

En dat geld heeft hij in zijn villa gestopt. “Voor mij is het huis een investering voor mijn kind. Dit geld staat veilig. Ik krijg weleens de kolder in mijn kop als ik ga stappen. Dan zijn mijn pinpassen de volgende dag letterlijk weg. Met mijn huis kan ik het niet verkloten, haha.”

Als succesvolle zanger zal Hazes echter niet snel in de financiële problemen komen. Waar droomt hij van? “Ik wil het recordaantal optredens in Ahoy verbreken. Ik hou van Frans Bauer, maar hij moet daar weg met zijn 51 shows.

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen