Patty Brard durfde Robinson niet aan vanwege operatie

Geplaatst op Fri 19 Oct 2018 om 13:15

De makers van Expeditie Robinson hebben een nieuwe gimmick gevonden. Sinds enige tijd doet er ieder jaar ook minstens één BN’er op leeftijd mee. In het kader daarvan werd ook Patty Brard dit seizoen gevraagd, maar zij durfde het toch niet aan. Dat vertelt ze in haar column in Weekend. Brard zag het best zitten, maar haakte toch af. “Ik mag nu wel verklappen dat ik dit jaar gevraagd was om mee te gaan op Expeditie, maar dat ik door mijn gastric bypass de tocht niet aandurfde.

Wel zit Brard elke week voor de buis om te kijken naar de avonturen van de BN’ers op het tropische eiland. Zo heeft ze zich verbaasd over de ruzie tussen Corry Konings en I Am Aisha. “Al was Corry 688 jaar oud, ze ziet geen enkele reden daar rekening mee te houden of meer respect voor haar te tonen.”

Dat had deze dame niet bij Brard moeten flikken. “Achteraf gezien kan ik alleen maar zeggen dat Aisha beter af was met tante Corry dan met tante Patty. Ik had haar aan haar extensions alle hoeken van het eiland laten zien!

Verder moet het Brard nog van het hart dat ze BN’ers die vrijwillig opstappen uit Robinson maar zwakkelingen vindt. “Vrijwillig het eiland verlaten zou verboden moeten worden. Zet je schouders er eens onder en neem een voorbeeld aan tante Corry. Voor mij nu al de winnares van 2018!

De column van Patty Brard kunt u hier lezen.

Foto: NTR, Lilian van Rooij
10 Reacties op “Patty Brard durfde Robinson niet aan vanwege operatie”


 1. Hooftstraat

  HEt is een gemeen, valse, nep, ongemanierde vrouwtje, Maar Patty RESPECT voor jouw drijf, jij bent zo vaak afgedankt, en jij komt steeds weer bovendrijven, zelfs nu op je 65ste krijg je nog een programmatje bij RTL, Chapeau!!!! Maar jij bent wel ordinaire en valse. Ga je goed

 2. harteloze henk

  Mooi gesproken Patty!

 3. Nou

  Die Hooftstraat toch altijd. Lekker elke dag anoniem ongegeneerd je gal spuwen. Wat heb jij dan van je leven gemaakt? En dan noem je Patty vals? Ha!

 4. Pim

  Helemaal eens met Nou

 5. SOLANGE

  Als die Papoea dr kleren uit doet schrik je je de pest…….walgelijk lichaam al die lellen en vellen

 6. HanzWorsd

  Woon vlakbij die ranzige vieze vetklep.

 7. Pluk vd Petteflet

  Patsy.
  Toch blijft ‘t stiekem toch leuk om naar een ongeluk te kijken.
  Zielig, met leedvermaak. Zoiets…
  Iemand iets beters?

 8. HanzWorsd

  Toch knap dat haar man nog z’n kunstjes op haar kan.

 9. Joop55

  En daar betaald de goegemeenschap aan mee, aan een openlijke dragonder.

 10. Evy Van Puype

  Heer Bubuza is een man vol tekenen en wonderen, mijn naam is Evy Van Puype uit België. Mijn relatieprobleem heeft me Lord Bubuza leren kennen, mijn vriend heeft me verlaten voor een ander meisje, ik was zo verdrietig en toen schreeuwde ik het uit aan mijn vriend die me aan lord Bubuza heeft voorgesteld … zij vertelde me dat Lord Bubuza mij kan helpen dat Lord Bubuza haar hielp haar huwelijk te herstellen, dus ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp en e-mail en vertelde hem mijn probleem en Lord Bubuza reageerde en verzekerde mij dat hij me zal helpen met zijn betovering om mijn vriend terug te krijgen en dat ik het resultaat binnen 12 tot 16 uur zal zien. Ik volgde de instructie van heer Bubuza en deed alles wat Lord Bubuza me vroeg te doen en tot mijn grote verrassing kwam mijn vriend 14 uur later terug en huilde op zijn knieën en smeekte hem om hem te vergeven wat ik graag deed en we hebben nooit meer problemen gehad . Heb je een probleem? Neem contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website :: http://Lordbubuza.website2.me of Bel en via WhatsApp: +1 505 569 0396

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.