Patty Brard durfde Robinson niet aan vanwege operatie

De makers van Expeditie Robinson hebben een nieuwe gimmick gevonden. Sinds enige tijd doet er ieder jaar ook minstens één BN’er op leeftijd mee. In het kader daarvan werd ook Patty Brard dit seizoen gevraagd, maar zij durfde het toch niet aan. Dat vertelt ze in haar column in Weekend. Brard zag het best zitten, maar haakte toch af. “Ik mag nu wel verklappen dat ik dit jaar gevraagd was om mee te gaan op Expeditie, maar dat ik door mijn gastric bypass de tocht niet aandurfde.

Wel zit Brard elke week voor de buis om te kijken naar de avonturen van de BN’ers op het tropische eiland. Zo heeft ze zich verbaasd over de ruzie tussen Corry Konings en I Am Aisha. “Al was Corry 688 jaar oud, ze ziet geen enkele reden daar rekening mee te houden of meer respect voor haar te tonen.”

Dat had deze dame niet bij Brard moeten flikken. “Achteraf gezien kan ik alleen maar zeggen dat Aisha beter af was met tante Corry dan met tante Patty. Ik had haar aan haar extensions alle hoeken van het eiland laten zien!

Verder moet het Brard nog van het hart dat ze BN’ers die vrijwillig opstappen uit Robinson maar zwakkelingen vindt. “Vrijwillig het eiland verlaten zou verboden moeten worden. Zet je schouders er eens onder en neem een voorbeeld aan tante Corry. Voor mij nu al de winnares van 2018!

De column van Patty Brard kunt u hier lezen.

Foto: NTR, Lilian van Rooij

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen