RTL strikt Kees van der Spek, haalt Robert Jensen terug

RTL haalt Kees van der Spek weg bij SBS. Daarnaast keert Robert Jensen terug met een nieuwe serie talkshows bij de zendergroep. Dat is zojuist bekendgemaakt op een perspresentatie van RTL. Van der Spek was jarenlang de rechterhand van Peter R. de Vries, maar toen zijn misdaadprogramma stopte, trad hij zelf in de schijnwerpers. Bij SBS 6 had hij vooral succes met Oplichters in het Buitenland. Nu springt hij aan boord bij RTL ‘voor mooie onthullende reportages’, aldus de zendergroep.

Daarnaast keert Robert Jensen weer eens terug op de buis, wederom bij RTL 5. Zenderbaas Werner van Es vindt hem ‘naadloos’ passen bij de zender. Eerder keek hij al met plezier naar zijn series over Amerika. “Nu geeft hij zijn unieke kijk op de rest van de wereld in de personality show Jensen.

Jensen zelf zegt: “Ik heb geconcludeerd dat er in de Westerse wereld een punt bereikt is, waar enorm belangrijke issues verontrustend eenzijdig worden belicht. Het is tijd voor een ander geluid.

Nog een nieuwtje van de RTL-presentatie, hoewel het eigenlijk al even bekend was: Beau van Erven Dorens komt na The Amsterdam Project met Het Rotterdam Project.

Vanaf dinsdag 30 oktober is bij RTL 4 te zien hoe de presentator vijf Rotterdamse daklozen helpt in hún strijd van de straat te komen. Hierbij krijgen ze hulp van het Leger des Heils, een team van experts én Beau.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen