Sophie Hilbrand: ‘Ruud de Wild niet op prioriteitenlijstje’

Sophie Hilbrand heeft geen zin om een half uur lang geïnterviewd te worden voor de podcastserie van Ruud de Wild. Het staat zo ongeveer als laatste op haar prioriteitenlijstje. Dat heeft ze aangegeven in een kort radio-interview met de dj van NPO Radio 2. De Wild confronteerde Hilbrand met haar weigering om mee te werken. “Ik heb je uitgenodigd voor mijn podcast 30 Minuten Rauw en daar wil je niet in. Heeft dat te maken met overprikkeling of vind je mij gewoon een lul?

Hilbrand: “Nee, ik vind jou heel leuk en ik vind het ook leuk om te praten, maar ik vind het veel fijner om zelf interviews te doen dan om geïnterviewd te worden. Ik vind het ook lekker om met mijn eigen dingen bezig te zijn, dus dit zou dan eigenlijk voor jou zijn, want ik hoef er niet per se naar toe.”

En Ruud de Wild blij maken staat niet bovenaan haar prioriteitenlijstje. “Ik wil het heel graag voor jou doen, en ik vind het ook heel gezellig, maar ik heb nog allerlei andere dingen op mijn lijstje staan, waarvan ik denk: dan ga ik eerst dat doen, en dan ga ik een keer bij Ruud zitten. Als ik denk: pomptiedom, niet zo veel te doen, dan doe ik het.

Hilbrand heeft ook een groot coverinterview met de LINDA. geweigerd. “Ik zei: ‘Weet je, liever niet.’ Dan zit je in een interview, dan ga je het teruglezen en dan denk je: zo heb ik het niet bedoeld. Een uur op de foto gaan en wat babbelen vind ik wel oké. Daarna vind ik het vervelend worden. Dan ga ik zelf liever dingen doen.”

Foto: Estera Marysia, BNNVARA

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen