Ook Chantal Janzen niet naar Televizier-gala

Na Johnny de Mol heeft nog een van de belangrijkste genomineerden het Gouden Televizier-Ring Gala afgezegd: zijn ex Chantal Janzen. Waar hij aan het nagenieten is van zijn huwelijk, is zij met Angela Groothuizen in Los Angeles voor tv-opnames. Dat heeft ze dinsdagavond bevestigd in RTL Boulevard. Janzen en Groothuizen werken mee aan de CBS-show The World’s Best, dat een panel heeft met vijftig experts van over de hele wereld. Dat verkiest ze boven het prijzengala in de Bijlmer.

Janzen slaat het prijzenfeestje af voor de Amerikaanse tv-opnames. “Ja, dat ook, om maar eens even iets te noemen. We konden het gewoon niet laten schieten. Ik vond het geweldig. We werden ervoor benaderd en dan denk je: yeah right, dit is een grap. Het is fantastisch om een keer een show in Amerika mee te maken. En dan niet eens als publiek, maar dat je er aan mee mag werken. Dat is heel leuk.”

Boulevard-reporter Aran Bade: “Het lijkt er een beetje op dat de sterren ontbreken op het Televizier-Ring Gala.”

Peter van der Vorst is er ook niet bij, al is hij natuurlijk niet genomineerd. “Ik moet werken, helaas.”

Luuk Ikink: “Ik moet ook werken.”

Olcay Gulsen: “Ik ben er wel bij.”

Bridget Maasland en Peter R. de Vries gaan ook niet.

De afzegging van Janzen heeft ook Shownieuws gehaald. Daar gaven Weekend-baas Bart Ettekoven en showkenner Koos van Plateringen aan dat ze het erg jammer vinden dat zo veel genomineerden niet aanwezig zijn.

De Mol neemt het op het prijzengala op tegen Beau van Erven Dorens en Humberto Tan. Bij de vrouwen zijn naast Janzen ook Eva Jinek en Geraldine Kemper genomineerd.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen