RTL Boulevard heeft eindelijk frisse royaltykenner

De Oranjes hoeven maar een wind te laten of Marc van der Linden staat er weer over te oreren achter de desk van RTL Boulevard. De kijker van de showrubriek werd woensdagavond echter verrast door een frisse royaltykenner: Paul Rem. Dat was te zien op RTL 4. Waar DWDD er in het verleden nog wel eens van werd beschuldigd steeds dezelfde gezichten aan tafel te hebben, is het bij Boulevard helemaal schering en inslag. Hun rolodex lijkt slechts twee pagina’s te tellen.

Boulevard weet de kijker nauwelijks te verrassen. Het is altijd weer Bridget Maasland, John van den Heuvel of Peter R. de Vries die achter de desk staan. Of Van der Linden dus. Hij was deze week echter met de Oranjes mee op reis, dus werd Rem opgebeld.

Kunsthistoricus Paul Rem weet op geanimeerde wijze te vertellen over royaltyzaken en ziet er ook nog eens een stuk representatiever uit op beeld dan collega Van der Linden. Rem verscheen eerder al op tv in programma’s van onder meer Omroep MAX.

In het dagelijks leven is Rem senior conservator bij Paleis Het Loo en gaat hij graag onder de zonnebank.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen