Nieuw laagterecord Filmster Gezocht: 160.000 kijkers

De SBS 6-show Filmster Gezocht met Leontine Borsato noteerde woensdagavond een nieuw laagterecord. Er keken vanaf half tien 160.000 mensen (2,9 procent) naar de talentenjacht waarin een acteur wordt gezocht. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Waar het NPO 1 voor de wind gaat, lopen RTL 4 en SBS 6 dit seizoen al tegen meerdere kijkcijferflops aan. Bij vier gaat het vooral om Screentest en RTL Late Night met Twan Huys, bij zes om Drone Masters en nu Filmster Gezocht.

Filmster Gezocht is nu vier afleveringen onderweg, maar scoort eigenlijk al sinds de eerste aflevering cijfers die genoeg reden zijn om het programma per direct van de buis af te halen.

De eerste drie afleveringen van Filmster Gezocht waren goed voor respectievelijk 196.000 kijkers (3 procent), 207.000 kijkers (4 procent) en 212.000 kijkers (4 procent).

Aan de lead-in kan het niet liggen. De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken trok direct ervoor 543.000 kijkers (8,7 procent) en dat is voor SBS 6 een degelijke score.

Het is de op een na grootste flop van SBS 6 dit seizoen tot nu toe. Alleen Drone Masters met Dennis van der Geest deed het nog slechter.

Dat programma werd na een score van 98.000 kijkers direct van de buis gehaald.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen