Journalist is Annet Malherbe zat, loopt weg bij interview

Wie denkt aan Annet Malherbe een leuk gezelschap te hebben, kan zomaar bedrogen uitkomen. Een journalist was haar tijdens een interview zo zat, dat ze midden in het vraaggesprek wegliep. Dat bekent de actrice in de Vrouw. Malherbe realiseert zich dat ze niet altijd haar zachtaardige kant laat zien. “Ik doe de dingen op mijn manier en volg mijn eigen pad. Ik hoor weleens van mensen dat ik te heftig overkom. Ik zeg wat ik vind, dat klopt“, vertelt de actrice, bekend van Gooische Vrouwen.

Ze houdt niet van interviews. “Nou ja, ik zit al zolang in dit vak. Ik ben er wel een beetje klaar mee om over mezelf te praten. Of het moet met mijn werk te maken hebben. En ik ben nogal direct. Niet iedereen is daar tegen bestand.”

Dan geeft ze een voorbeeld: “Ik had ooit een interview en toen liep de journalist halverwege weg. Ik heb nog steeds geen idee waarom. Had ik iets verkeerd gezegd, een snibbige ondertoon in mijn stem, keek ik raar uit mijn ogen?

De journaliste heeft nooit opheldering gegeven. “Ik heb haar nog gebeld en gemaild. Ik wilde het echt graag weten, want daar kan ik iets van leren. Maar ze wilde niet eens meer met me praten.

Het Vrouw-interview met Annet Malherbe kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen