RTL 4 onthult persfoto negende The Voice of Holland

RTL 4 heeft de persfoto van het negende seizoen van The Voice of Holland onthuld. De vier coaches Waylon, Lil’ Kleine, Anouk en Ali B staan op de foto in blauwe t-shirtjes. Dat blijkt uit een persbericht van de zender. The Voice of Holland is de grootste hit van RTL 4 en is vanaf 2 november weer terug op de vrijdagavond. De meeste ogen zijn gericht op de nieuwe coach Lil’ Kleine. “Met Lil Kleine als nieuw gezicht is de coach-samenstelling meer divers“, laat een woordvoerder weten.

Bovendien is de strijd tussen de coaches verrassender ‘dan Nederland ooit gezien heeft’, belooft de persvoorlichter. “Lil’ Kleine brengt naast een flinke dosis enthousiasme en humor ook een lading aan kennis, gouden platen, nummer 1-hits en ervaring op het gebied van hiphop mee.”

Met zijn laatste nummer 1-hit ‘Verleden Tijd’ verbrak Lil’ Kleine samen met Frenna het Nederlandse Spotify-record voor de meeste streams in 24 uur. “Dit betekent dat het niet meer zo vanzelfsprekend is dat al het raptalent voor de langstzittende coach, Ali B, kiest.”

De rapper en succesvolle artiestenmanager barst van de positieve energie en haalt veel talent binnen met zijn vlotte babbel en unieke verleidingsskills, maar wacht nog steeds op zijn eerste overwinning.”

En dan zijn er nog twee coaches. “De grote winnares van vorig seizoen, Anouk, wil niets liever dan haar titel prolongeren en in de zoektocht naar talent is zij nog altijd even kritisch en eerlijk. Waylon, die twee jaar geleden wist te winnen, had vorig jaar geen talent meer over in de finale. Dit jaar is hij erop gebrand daar verandering in te brengen.”

Foto: William Rutten, RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen