‘Robert Jensen in Pauw was treurige vertoning’

Jan Dijkgraaf vond het optreden van Robert Jensen in de talkshow van Jeroen Pauw een treurige vertoning. Dat laat de columnist weten op The Post Online. Jensen kwam bij Pauw vertellen over zijn nieuwe talkshow op RTL 5, die tegenwicht moet bieden aan talkshows met een linkse, politiek-correcte signatuur. Op de openingsvraag van Pauw waarom hij eigenlijk stopte met tv, antwoordde Jensen grappend dat Pauw zijn format had gejat. “Niemand lachte. En dat bleef zo.

De RTL-ster gaf een aantal keer aan dat hij in zijn talkshow onderwerpen wil gaan behandelen die de andere talkshows niet behandelen, maar kon niet echt een concreet voorbeeld noemen.

Dijkgraaf: “Het maakte van je gesprek met Pauw een pijnlijk gebeuren, dat de regie met tussenshots van de dodelijk verveelde andere tafelgasten en een wanhopige Jeroen Pauw perfect in beeld bracht.”

Ik voelde bij het kijken vooral diep medelijden met een man die ruim vijf jaar en 25 kilo later weer centjes nodig heeft en die zijn kunstje dan in godsnaam maar gaat herhalen. Treurig.

De column van Jan Dijkgraaf kunt u lezen op de website van The Post Online.

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen