COA wil al twee jaar niet in gesprek met Beau

Het lukt Beau van Erven Dorens al twee jaar niet om in gesprek te komen met het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, beter bekend als het COA. Dat vertelt de presentator vandaag in het AD. Van Erven Dorens sprak zijn ergernis er in juni al over uit, maar heeft inmiddels nog steeds geen voet tussen de deur. Nog altijd wil hij graag een tv-programma maken over de opvang van asielzoekers. Dat is volgens hem hard nodig. “Wat gebeurt er in de centra? Veel mensen wéten het niet.

De COA wil er echter niet aan, aldus Van Erven Dorens. “Ik ben in de slag met COA, het Centraal Orgaan voor Asielzoekers, dat al twee jaar niet met me wil praten. Kennelijk doodsbang om te laten zien wat daar gebeurt.”

De presentator vindt het heel erg raar. “Ik ben niet links, rechts, ik wil de waarheid.”

Ook zou hij graag een programma maken over kinderen. “Er zijn 400.000 kinderen onder de vijftien jaar in Nederland die onder de armoedegrens leven. Zij krijgen geen ontbijt. Dat soort programma’s zou ik graag willen maken.

Het AD-interview met Beau van Erven Dorens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen