Philippe Geubels met gezondheidsquiz op RTL 4

Philippe Geubels gaat voor RTL 4 een humoristische panelquiz over onze gezondheid presenteren. Hierin zoekt hij samen met vier bekende panelleden naar antwoorden op vele gezondheidsvragen. Dat heeft de Vlaamse tv-zender Eén laten weten. Eén komt met het nieuwtje naar buiten, omdat de zender de kosten van dit tv-project deelt met RTL. Geubels maakt een Vlaamse versie van de show, maar dus ook een Nederlandse versie: in hetzelfde decor, maar dan met Nederlandse panelleden. 

Ellen Meijerse, commissioning editor van RTL, zegt: “We zijn blij met deze samenwerking waar Philippe een Nederlandse versie van de nieuwe Vlaamse quiz ‘Is Er Een Dokter In De Zaal’ voor RTL gaat maken met Nederlandse panelleden. Daarvoor werken we ook weer graag samen met Eén en producent Pretpraters.

Olivier Goris, netmanager van Eén, voegt toe: “Philippe is ook een grote naam in Nederland. Daardoor kunnen we, net als bij Geub, opnieuw samenwerken met RTL Nederland en daar kijken we heel erg naar uit.

Geub is de nieuwe komische fictiereeks met Geubels, waarvan de opnames momenteel in volle gang zijn. Ook die reeks zal zowel op Eén als bij RTL te zien zijn.

Is er een dokter in de zaal? wordt op Eén uitgezonden in het voorjaar van 2019. Wanneer RTL de Nederlandse versie gaat uitzenden is nog niet bekend.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen