Philippe Geubels met gezondheidsquiz op RTL 4

Geplaatst op Mon 08 Oct 2018 om 15:30

Philippe Geubels gaat voor RTL 4 een humoristische panelquiz over onze gezondheid presenteren. Hierin zoekt hij samen met vier bekende panelleden naar antwoorden op vele gezondheidsvragen. Dat heeft de Vlaamse tv-zender Eén laten weten. Eén komt met het nieuwtje naar buiten, omdat de zender de kosten van dit tv-project deelt met RTL. Geubels maakt een Vlaamse versie van de show, maar dus ook een Nederlandse versie: in hetzelfde decor, maar dan met Nederlandse panelleden. 

Ellen Meijerse, commissioning editor van RTL, zegt: “We zijn blij met deze samenwerking waar Philippe een Nederlandse versie van de nieuwe Vlaamse quiz ‘Is Er Een Dokter In De Zaal’ voor RTL gaat maken met Nederlandse panelleden. Daarvoor werken we ook weer graag samen met Eén en producent Pretpraters.

Olivier Goris, netmanager van Eén, voegt toe: “Philippe is ook een grote naam in Nederland. Daardoor kunnen we, net als bij Geub, opnieuw samenwerken met RTL Nederland en daar kijken we heel erg naar uit.

Geub is de nieuwe komische fictiereeks met Geubels, waarvan de opnames momenteel in volle gang zijn. Ook die reeks zal zowel op Eén als bij RTL te zien zijn.

Is er een dokter in de zaal? wordt op Eén uitgezonden in het voorjaar van 2019. Wanneer RTL de Nederlandse versie gaat uitzenden is nog niet bekend.

Foto: RTL
22 Reacties op “Philippe Geubels met gezondheidsquiz op RTL 4”


 1. EugeneKleefpamper

  Het begin van uiteindelijk wederom Belgische dominantie in het NLse medialandschap. Niet doen RTL! De Belgen zullen gaan leechen en alle creatie vanuit Belgie laten plaatsvinden. Eeuwig zonde!

 2. Tim20 MJ

  Dus RTL laat een eigen ‘De Lijf Show’ ontwikkelen. Hoe verfrissend.

 3. Wollter

  Goebels heeft dantastische humor die de jankerds, zoals die op social media de laatste paar jaar de kop op steken, terug de hoek in geramd worden.

 4. Daan

  Lekker origineel! :-) #triestcommercieelaanbod

 5. Hans

  Ben die man wel zat

 6. Ibis

  Humor en (on)gezondheid, gaat dat wel samen?
  Hij zal me eerst moeten overtuigen.
  En krijgen we de Vlaamse versie ook te zien want volgens mij is die toch interessanter.

 7. Tim

  Hoe kunnen ze dit in godsnaam bedenken. Voorjaar al geflopt met de gezondheidstest. Bovendien is iedereen deze irritante Belg inmiddels zat. FLOP.

 8. Pieter

  @ Tim

  Het is weer eens te meer het bewijs van de heersende creatieve armoede bij de commerciële zendertjes, RTL en SBS. Of hoe het ook moge heten.

 9. simon stokvis

  toen hij niet zo bekend was vond ik hem wel leuk maar toen hij in bijna elk programma van rtl zit begint hij mij te iriteren onder het mom van hij is altijd leuk, echt niet. in het pannel zit vast en zeker ruben nicolai kun je ook zo mee lachen,not

 10. tina trucker

  ik word een beetje geubels moe altijd maar lachen om niks

 11. ano@niem.nl

  Geubels en humoristisch?? Dat gaat niet samen. Ik trek die vent erg slecht.
  Ik snap sowieso niet wat RTL met hem doet.

 12. b

  Onverstaanbaar en niet leuk.

 13. zorro

  Waarom moet deze verschrikkelijke ASO gaan presenteren hij heeft totaal geen normen en waarden .
  Het is een grote kwal.

 14. SOLANGE

  Zullen wel weer Botox BNNERS mee doen…

 15. Bjorn

  Flop net als de gezondheidsquiz dot voorjaar

 16. Ramon

  Goh jaaa leuk een panel met Bn’ers,altijd lachen met die lui.
  Hopelijk die oh zo grappige J v Koningebrugge en R Nicolia en vergeet
  die super grappige Chantal Jansen zeker niet…. echt zooo leuk dit….#zucht..

 17. zorro

  Laat die stomme Belg waar hij thuis hoort namelijk in Belgie en geef hem hier geen kans er zijn genoeg Nederlanders die hem zekere kunnen evenaren.

 18. arjan

  Is die verrekte Belg er nog????????????????????????????????

 19. O.Kwaremont

  Je moet natuurlijk wel over enige intelligentie beschikken om zijn humor te kunnen waarderen.

 20. Pluk vd Petteflet

  Philip Goebels, daar kunt ge pas mee lachen.
  Maar ben het eens met jullie, beter een paar Vlamingen als sparringpartners dan weer die Hollandse kaaskoppen, die kennen we nu wel zo onderhand.
  Zet ‘m op Phillip, maak er maar een mooie show van! Positieve vibes.

 21. Albert

  Na het succes van het RTL4-programma ‘Het Italiaanse Dorp: Ollolai‘ onderzoeken wij de mogelijkheden voor een vervolg binnen Europa. Willen jullie als koppel/gezin dit avontuur aangaan?

 22. Doe

  Waarom niet een mix. 3 belgen en 2 nlers

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.