Patty Brard wil Televizier-gala terug naar Theater Carré

Patty Brard vindt dat het Gouden Televizier-Ring Gala weer terug moet keren naar het prestigieuze Theater Carré. De sfeer is daar veel beter. Dat zegt de televisiediva deze week in haar column in Weekend. Het Televizier-gala verhuisde in 2016 van het sfeervolle Carré in het centrum van Amsterdam naar het sfeerloze AFAS Live bij de Bijlmer. Ze is niet meer zo gecharmeerd van het tv-gala. “Elk jaar weer besluit ik niet meer naar het Gouden Televizier-Ring Gala te gaan.”

Het is niet meer wat het ooit was, aldus Brard. “Ik vind het een lange zit en het feestje achteraf is er na de verhuizing van Carré naar het AFAS Live niet echt op vooruit gegaan.”

Toch denkt Brard dat een terugverhuizing nog moeilijk kan gaan worden. “Ik snap dat Carré niet meer stond te juichen over de menigte rokende en zuipende televisietypes. Het schijnt dat er na elke aflevering van het Gala volledig nieuw tapijt in moest.”

Maar als ze er een beetje extra ruimte bij zouden kunnen creëren, zou een verhuizing terug naar Carré een hele verbetering zijn.”

Lees ook: Patty Brard blij dat Televizier-gala uit Carré vertrekt (oktober 2016)

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen