Patty Brard blij dat Televizier-gala uit Carré vertrekt

Foto: SBSPatty Brard is er blij mee dat het Gouden Televizier-Ring Gala dit jaar niet meer in theater Carré, maar in de Heineken Music Hall georganiseerd wordt. Dat vertelt de tv-diva in haar column in Weekend. Het Televizier-gala vindt volgende week donderdag plaats in de grotere HMH, zodat ook kijkers er bij kunnen zijn. “Ik ben blij dat de uitreiking dit keer niet in Carré is, waar het altijd bloedheet was. Wat een verademing dat dit jaar gekozen is voor de Heineken Music Hal“, aldus de SBS 6-diva.

Het komt het gala ten goede, denkt Brard. “Nu nog hopen dat er ook wat witte wijn en bitterballen bij besteld zijn en dan kan het zomaar een heel leuke avond worden.”

Voorheen had namelijk iedereen zijn eigen afterparty ergens anders georganiseerd, waardoor het feestje achteraf in Carré nooit echt compleet was.”

Overigens is Brard het eens met de kritiek op de stemprocedure van Gouden Televizier-Ring-verkiezing, waardoor kijkcijferkanon Heel Holland Bakt níet meedingt om een prijs. Daardoor ‘blijft er toch een twijfelachtig randje aan deze verkiezing zitten’, zegt Brard.

Zelf gaat Brard nu op Geer & Goor Zoeken Een Hobby stemmen. De overige genomineerden zijn Floortje Naar Het Einde Van De Wereld en Penoza.

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen