‘Job Gosschalk gaat interview geven over misbruik’

Geplaatst op Wed 10 Oct 2018 om 11:00

Casting director Job Gosschalk werkt aan een terugkeer in de Nederlandse showbizz en zal daarom vroeg of laat een uitgebreid interview gaan geven in de hoop schoon schip te maken. Dat zei Frank Waals, die vorig jaar de Job-beerput opende in Nieuwe Revu, gisteren in Shownieuws. Het is een kwestie van tijd, denkt Waals. “Het schijnt toch dat hij plannen heeft om op een of andere manier terug te keren. Ik weet niet hoe serieus die verhalen zijn, maar ik vang dat hier en daar op.

Je kunt niet terugkeren zonder verantwoording af te leggen, aldus Waals. “Gosschalk gaat ooit ergens zijn verhaal doen. Dat kan in een televisieprogramma zijn, dat kan in een tijdschrift zijn, maar ik kan me niet voorstellen dat we nooit meer iets van hem horen, dus hij gaat een keer ergens zijn verhaal doen.

Na de hele Gosschalk-affaire is het eigenlijk vrij stil geworden rondom de vieze casting director. De bladen proberen hem in elk geval niet op te speuren. “Frank denkt dat hij bij een zus in Deventer woont“, zegt Weekend-baas Bart Ettekoven.

Het valt Ettekoven op dat Gosschalk een beetje gespaard wordt door de media. “Nieuwe Revu heeft hem ook een tijdje met rust gelaten. Een tijdje ging het gerucht dat hij met zelfmoordplannen rondliep en dat maakte het toch een beetje lastig om zo iemand te achtervolgen.”

Iedereen heeft een beetje z’n handen ervan af getrokken, merk je wel.”

Foto: SBS
17 Reacties op “‘Job Gosschalk gaat interview geven over misbruik’”


 1. mart

  Schoon schip maken met een interview. Wat verandert dat aan de feiten?

 2. SOLANGE

  Laat die viezerik wegblijven …waar haalt hij de moed vandaan om weer terug te komen…..kan ie weer opnieuw beginnen hij had in de bak moeten komen….

 3. Coeus

  Het is maar zeer de vraag of het Filmfonds en de omroepen hun vingers er aan durven branden om de man als eerste weer financiering te verschaffen voor een project.

 4. B klein

  Degene die dit gruwelijk foute mannetje een podium gaat geven overschrijdt daarmee een grens. Ik weet een mooie plaats om schoon schip te maken. Voor de rechtbank in het bijzijn van alle slachtoffers!

 5. Herrie

  Het is een enorme griezel….Door een interview verandert er niks aan de mentaliteit van deze man.

 6. Maria

  Die kerels en wijven gingen zelf met hem naar bed, dus vonden ze hun carrière belangrijker dan het bed avontuur….

 7. HanzWorsd

  Interview of uitleg aan toekomstige misbruikers hoe je het moet doen.

  Lijkt mij zeer zinvol, niet iedere aankomende misbruiker weet hoe die het moet aanpakken.

 8. Tietjannah

  Ik zit al vast klaar met popcorn en al.

 9. Hoogmoed

  Ach, zelfs de aankondiging door Jonathan Ursem / Revu en voornoemd schrijver – die zo graag zelf acteur wilde worden – dat uitgeverij Luiting Sijthoff het boek zou uitgeven, klopt niet. Dat wordt hard werken met zelf drukken en inbinden.. @RevuJonathan @FrankWaals

 10. Dennis

  Niet 1 aangifte en geen enkel bewijs

 11. Sjaak

  Viespeuk

 12. Remco Terhorst

  Zolang men er maar het meeste voor betaalt… rotzak.

 13. rechter

  verhaal voor de rechter zou mooi zijn. maar dan moet er wel een aangifte of aanklacht zijn. die zijn er niet. laat de sensatiepers niet voor rechter spelen.

 14. bril

  Ja en dan gaat hij het allemaal omdraaiien. HIJ is slachtoffer en die mensen zijn allemaal gemene ratten die leugens vertellen. etc etc. etc.

 15. g

  Denkt hij daar nu goed aan te doen? Dom mannetje.

 16. Pater Hazebroek

  Kijk een hoe vies dat mannetje uit zijn ogen kijkt.
  Die hoeven we nooit meer terug.

 17. Pater Hazebroek

  ¨Een afspraak die staat is anders geworden¨.

  Smeriger kan niet vieze vuile linkse rat.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.