‘Job Gosschalk gaat interview geven over misbruik’

Casting director Job Gosschalk werkt aan een terugkeer in de Nederlandse showbizz en zal daarom vroeg of laat een uitgebreid interview gaan geven in de hoop schoon schip te maken. Dat zei Frank Waals, die vorig jaar de Job-beerput opende in Nieuwe Revu, gisteren in Shownieuws. Het is een kwestie van tijd, denkt Waals. “Het schijnt toch dat hij plannen heeft om op een of andere manier terug te keren. Ik weet niet hoe serieus die verhalen zijn, maar ik vang dat hier en daar op.

Je kunt niet terugkeren zonder verantwoording af te leggen, aldus Waals. “Gosschalk gaat ooit ergens zijn verhaal doen. Dat kan in een televisieprogramma zijn, dat kan in een tijdschrift zijn, maar ik kan me niet voorstellen dat we nooit meer iets van hem horen, dus hij gaat een keer ergens zijn verhaal doen.

Na de hele Gosschalk-affaire is het eigenlijk vrij stil geworden rondom de vieze casting director. De bladen proberen hem in elk geval niet op te speuren. “Frank denkt dat hij bij een zus in Deventer woont“, zegt Weekend-baas Bart Ettekoven.

Het valt Ettekoven op dat Gosschalk een beetje gespaard wordt door de media. “Nieuwe Revu heeft hem ook een tijdje met rust gelaten. Een tijdje ging het gerucht dat hij met zelfmoordplannen rondliep en dat maakte het toch een beetje lastig om zo iemand te achtervolgen.”

Iedereen heeft een beetje z’n handen ervan af getrokken, merk je wel.”

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen