Olcay Gulsen wil soort De Week van Willibord maken

Olcay Gulsen zou het leuk vinden om een programma te maken in de sfeer van de vroegere SBS 6-hit De Week van Willibrord van Willibrord Frequin. Dat vertelt de presentatrice vandaag in het AD. Gulsen heeft met Frequin het programma Beter Laat Dan Nooit gemaakt en raakte door hem geïnspireerd. “Ik heb door Beter Laat Dan Nooit veel met Willibrord gesproken en ik zou wel een soort Week van Willibrord anno 2018 willen maken. Betekenisvolle televisie“, zegt ze.

Voor zo’n programma moet je echt een mensenmens zijn. “Ik ben begaan met mensen die voor een dichte deur komen te staan en ben oplossingsgericht. Maar dit is niet iets waar ik al met een zender over heb gesproken.’

Gulsen begint woensdag met een andere spannende presentatieklus: de liveshow Boxing Stars op RTL 5. “Ik ben benieuwd hoe ik het doe in Boxing Stars, zo’n grote live-entertainmentshow. Ik ben er al wel achter dat presenteren met een autocue ontzettend moeilijk is.

Ik heb dat een keer moeten doen bij RTL Boulevard. Ik dacht dat het een eitje zou zijn, maar ik schaamde me hoe slecht ik het deed. Ik leer mijn eigen beperkingen kennen. Op die manier presenteren is misschien niets voor mij.”

Het AD-interview met Olcay Gulsen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen