Chantal Janzen bewondert RTL-baas Sven Sauvé

Chantal Janzen heeft bewondering voor de manier waarop Sven Sauvé hun RTL Nederland door een moeilijke tijd heen loodst. Dat zegt de RTL 4-ster in gesprek met Nederlands Medianieuws. RTL heeft nog altijd geen nieuwe Erland Galjaard gevonden, dus er komt veel op de schouders van algemeen directeur Sauvé terecht. “In deze roerige tijden in tv-land deze functie bekleden is niet niks. Hoe hij zijn hoofd koel houdt vind ik bewonderenswaardig en zijn positiviteit is aanstekelijk“, zegt ze.

Zelf maakt Janzen zich niet zo veel zorgen over de afnemende kijktijd. “Je merkt dat het veranderende tv-landschap zo nu en dan bij velen voor onrust zorgt. Maar ik vind het eigenlijk heel goed en gezond dat zulke bewegingen plaatsvinden.”

De presentatrice omarmt verandering. “Niets zo gevaarlijk dan op je lauweren rusten of ervan uitgaan dat iets goed blijft gaan omdat dat het nou eenmaal al jaren goed gaat.”

Stilstand is nooit goed. Je moet jezelf blijven uitdagen en vernieuwen, en daartoe word je in dit veranderende medialandschap bijna toe gedwongen.”

Het interview met Chantal Janzen, waarin ze ook aangeeft Eva Jinek te bewonderen, kunt u lezen bij Nederlands Medianieuws.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen