Myrna Goossen heeft oplossing voor toerismeprobleem

Geplaatst op Mon 15 Oct 2018 om 14:45

Het was vorige week groot in het nieuws: volgens de nieuwste verwachtingen is het aantal toeristen in Nederland in 2030 met ruim 60 procent toegenomen. ‘Waar laat je al die mensen?’, was de centrale vraag van veel media. Gelukkig heeft Myrna Goossen het antwoord: bij Fletcher Hotels. “Er staat in de krant dat er een hoos aan toeristen wordt verwacht en dan vragen ze zich af: waar laten we ze ze? Nou, bij ons, zeg ik dan. Zo simpel is het“, aldus de wandelende reclamezuil van de hotelketen.

Goossens benadrukt dat Fletcher Hotels veel capaciteit heeft. De keten heeft nu zijn 88ste hotel geopend in Waalwijk. “Ja, dat is een prachtig hotel aan de rand van het centrum. Op tien minuten afstand van de Efteling. Er zijn acht functionele vergader- en feestzalen en 63 kamers, dus dat is een mooie parel erbij“, vertelde ze zondag in Business Class.

Toeristen kunnen bij de hotelketen onder meer genieten van het wildseizoen, aldus Goossen. “Ja, op 14 oktober gaat het van start tot en met 13 januari. We hebben diverse wildarrangementen, maar dat is bij alles bij ons: je hoeft niet per se een kamer te boeken, wil je kunnen genieten van de culinaire traktaties die onze chefkoks op tafel zetten.”

Het wilddiner van Fletcher is fantastisch, aldus Goossen. “Het is een driegangendiner voor geloof ik 40 euro. Er is ook een driedaags wildarrangement en dan zit ik vanmorgen echt te kijken van: klopt die prijs wel? Maar die prijs klopt. Het is 99 euro vanaf. We hebben ook nog de driedaagse herfstknaller.”

En wat nog meer? “Over 72 dagen is het al kerst. Dan doen we ook heel leuke dingen bij Fletcher. We hebben vele hotels. Overigens: de wildarrangementen zijn bij 41 hotels te boeken. Dan weer de kerst: heel veel hotels hebben eigen initiatieven ondernomen, zoals fakkeltochten en kerstmarkten. Het wordt allemaal geregeld en de arrangementen zijn er bijvoorbeeld voor drie dagen. Dan weet je dat er voor je gezorgd wordt.”

Na kerst volgt ook dit jaar de jaarwisseling. “Dan zijn er arrangementen met champagne en oliebollen. En de kerstdiners zijn ook los te boeken. Die is voor drie dagen vanaf 169 euro per persoon.”

Foto: RTL
19 Reacties op “Myrna Goossen heeft oplossing voor toerismeprobleem”


 1. Mike

  Wat is deze vrouw toch afgegleden…

 2. Erik

  Deze vrouw heb ik altijd goedlachs, leuk en sympathiek gevonden maar zodra ze ambassadrice werd van Fletcher heb ik heel goed in de gaten dat dit één grote nepvertoning allemaal was/is. Gemaakt vrolijk, overdreven Fletcher positief en dat allemaal………..voor de euro’s. Een propaganda bom over dit hotel keten krijg je van haar kant op je afgevuurd. Echt walgelijk.

 3. Papegaaitje leef je nog

  Hoeveel krijgt MC trouwens voor dit Myrna artikel? Van Fletcher.

 4. Ed

  Is dit ook gewoon een Advetentie op MC? Zie de nieuwswaarde niet.

 5. Benny-Bjorn A.

  Heerlijk weer dit sarcasme.

 6. Zomaar

  Toeristen komen niet naar Nederland voor het heidelandschap van Drenthe of de grasvelden in Friesland.
  Dus zal Amsterdam en omgeving altijd vol blijven met hordes toeristen.

 7. Grumpy

  Myrna blijft een leuke en heerlijke vrouw.

 8. BEUK DE BOOM

  Myrna is leuk.

  Maar Myrna moet ook gewoon de vaste lasten betalen, en gezien geen zender haar meer wil (zelfs MAX niet), heeft ze zich laten verleiden om reclame te maken voor een hotelketen.

 9. BRAAK

  Myrna is de ambassadeur van een keten puinhotels.

 10. Suzanne van den Brink

  Het is en blijft een lieve meid, de ideale dochter of schoondochter.

 11. GekkeHenkie

  Zooooooo triest….

 12. Ad

  Beginnen met alle coffeeshops in Amsterdam te sluiten, scheelt al een pak rooktoeristen daar. Gevolg, die gaan verder zoeken in ons coffeelandje. Resultaat, spreiding deels bereikt!!!

 13. age

  Cruyff beste voetballer en denker des vaderlands had ooit DE oplossing voor het fileprobleem:
  ‘as se de maximimumsnelheid op zulke wegen nou verhogen, dan is iedereen sneller van die wegen af, logisch toch?’

 14. anonymous

  Fletcher Hotels heeft nog niet in de gaten dat het inhuren van Myrna
  meer kwaad doet dan goed.

 15. Pluk vd Petteflet

  Myrna Goossens, één van de leukste showhostess van de Nederlandse televisie.
  Één van de redenen om elke week naar het praatprogramma van Harry te kijken (Harry Mens TV op RTL) Leuke hartelijke vakvrouw, ik dacht gelijk: die gaat Fletcher promoten, en ziet: Alle toeristen naar Fletcher, easy does iT.
  Probleem opgelost, iedereen blij.

 16. echtwaar

  Myrna Goossen, tenenkrommend en jeuk verwekkend….zo naïef….

 17. Poehhe

  Myrna is nogal kinky.

 18. Den Draaiert Joost

  Nu maar hopen dat Fletcher genoeg heeft betaald voor deze advertentie dat als nieuwsbericht wordt gebracht. Het haalt wel het niveau van deze site naar beneden om reclamecontent als nieuws te presenteren

 19. Anja

  Bij ons, hoezo bij ons is ze eigenaar dan of zo ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.