Fred Teeven rekent op positieve reacties Kroongetuige

Geplaatst op Mon 15 Oct 2018 om 15:30

Fred Teeven denkt dat de kijkers positief zullen reageren op zijn optreden als kandidaat in het RTL 4-programma Kroongetuige, dat vanavond om half tien begint aan zijn tweede seizoen. Dat zegt de VVD-prominent in De Telegraaf. Teeven vindt dat zijn deelname hem ‘aardig goed is afgegaan’. “Je gaat zeker een andere Fred Teeven zien, ik vermoed dat je hem aardiger vindt dan gedacht. Iemand met veel humor ook. Dat hoorde ik ook veel terug na mijn aflevering van de show 24 uur met.”

Ook in 24 Uur Met liet Teeven zich van een andere kant zien. “Mensen zeiden: je staat politiek gezien mijlenver van me af, maar je bent me erg meegevallen. Ik verwacht dat dat straks ook de reactie zal zijn. Ha, en zo niet, dan krijg ik dat ook wel te horen in de bus.

Hij vindt het leuk dat hij nu ook eens iets in de entertainment doet. Normaal gesproken wordt hij alleen in verband gebracht met actualiteiten. “Mijn vrouw houdt via Google alerts bij wat er over mij geschreven wordt. Nu duikt mijn naam niet alleen meer op in berichtgeving over misdaad en politiek, maar ook entertainment.”

Hij vervolgt: “Mooi om dat in de herfst van mijn leven nog mee te maken.

De Monic Hendrickx-show Kroongetuige is om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Het Telegraaf-interview met Fred Teeven kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
15 Reacties op “Fred Teeven rekent op positieve reacties Kroongetuige”


 1. Robbie

  “Aardig goed is afgegaan”? M.a.w. hij wint niet, maar is ook niet de eerste afvaller. Die spoiler gaat je geld kosten, Fredje.

 2. Green

  Lijkt me erg leuk programma na het zien van n aantal voorfilmpjes.

 3. Ron

  Het blijft toch een ‘poor man’s’ WIDM. Is best een leuk format maar te herkenbaar om niet tot die vergelijking te komen. Ik ga het wel kijken want het is een leuke line-up….en Fred Teeven…:-(

 4. Suzanne van den Brink

  Fredje is onder zijn steen schuilplaatsje vandaan gekropen na de enorme blunders bij zijn linkse liegende RUTTE VVD club.hihhihihhihiii.

 5. Rianne

  Het ziet er veelbelovend uit.

 6. Kees

  Leuke cast ook. Niet de eeuwig dezelfde BN koppen.

 7. Martijn

  @Suzanne van den Brink je kan veel van buschauffeurs zeggen, maar niet dat ze zich verborgen houden, zou niet zo handig zijn he…

 8. Bart

  Ronald Molendijk moest zojuist in de aftiteling van Boulevard nog even vermelden dat ie wist van de bonnetjes affaire van Fred Teeven. Beetje kinderachtig. Molendijk was ook weer lekker stoer aan doen dat ie aan de wieg stond van gabber cultuur en dan met de mellow kant. Ik denk dat de echte dj’s van die tijd daar anders over denken. Wat is er toch mis gegaan met deze man dat ie zo vol is van zichzelf?

 9. Thom

  @bart: toevallig stond ik in 1988 in Nighttown op de dansvloer toen hij de eerste houseplaten draaide en yep, toen was hij een zeer invloedrijke DJ in 010, probleem is dat we nu 30 jaar verder zijn met alles alleen Ronald heeft dat nog niet door….

 10. Loekie

  Wat een kinderlijk programma. En ook helemaal niet voorspel baar hoor. Allemaal weer types die verslaafd zijn aan aandacht. Niet een uitgezonderd.

 11. Peanut

  Nee dan je reactie Loekie… die is niet voorspelbaar 🤣

 12. René

  Wat is Bo Maerten toch mooi.

 13. Loekie

  Peanut, ach gut een jijbak. Hoe origineel.

 14. Bart

  @Thom Ik denk dat Ronald eind jaren 80 en in de jaren 90 gewoon goed was in het verzamelen van de juiste mensen om zich heen. Maar hij was zeker niet de grondlegger van de house in Nedeland en daar buiten. Iemand zou dat eigenlijk eens moeten na gaan bij die mensen.

 15. Joop55

  Ben benieuwd waar het bonnetje ligt in Zweden, degene die het vindt krijgt het bedrag wat de opgelopen schade van justitie is, hopelijk doet hij het daar wel wat voorzichtiger dan in real life.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.