Linda de Mol weigert vragen over Johnny in Boulevard

Geplaatst op Fri 19 Oct 2018 om 9:00

Linda de Mol weigerde donderdag om voor de camera van RTL Boulevard vragen te beantwoorden over het huwelijk van Johnny de Mol. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Het huwelijk van Johnny de Mol wordt door alle betrokkenen behandeld alsof het een Russisch staatsgeheim is, dus er komt vrijwel niets over naar buiten. Toen De Mol een cheque kwam ophalen bij de musical The Lion King, probeerde Boulevard toch nog iets bij haar los te peuteren.

Op de vraag ‘hoe was het in Portugal?’ begon De Mol enorm te lachen. “Ha ha ha. Oh, jij wou even de bruiloft bespreken. Nee, sorry.

Vervolgens brak Lion King-baas Albert Verlinde in, die vanaf januari een showrubriek gaat maken op SBS 6. “Jammer, jammer, jammer. Zij mochten veel meer vragen stellen. Veel meer dan Shownieuws, dat viel mij ook op.

De Mol wijzend op Verlinde: “Nee hoor. Nee, nee, nee, want dan heb ik ruzie op rechts!

Foto: RTL
22 Reacties op “Linda de Mol weigert vragen over Johnny in Boulevard”


 1. Smeg ma

  Wereldnieuws. Ik wil ook nog weten hoe ze vanochtend gescheten hebben.

 2. M.Astor.Beerenschot

  Wat een vreselijk gedoe om die Johnny de Mol en zijn bruiloft. Hou eens op met die onzin en MC haal in godesnaam die blote piemels en kutjes weg!

 3. q8

  dat deze mooie vrouw zo lelijk is geworden,
  wat BOTOX met je doet,
  [of gebruikt ze prednison ?? ]

 4. Trui

  Wat een Botox kop, vreselijk!

 5. Tim

  Omg ik ieriteer mij nu al aan albert denkende dat hii succes krijgt bij sbs6

 6. Dirk

  Broer Sjon moet haar maar gouw naar sbs halen is het gouw gedaan met die zender , hoe sneller we van die mollen familie verlost zijn des te beter het is .

 7. rufter

  wat een grootheidswaan de familie De Mol, ga lekker met je rijke vriendjes in een grot zitten en je vermaken over de rest van de mensheid, die uiteraard in jullie ogen een stuk minder succesvol en rijk is.

 8. madam mikmak

  o gaan die dingen blijkbaar, negeren is mijns inziens de beste optie, geen enkele vraag meer stellen aan de familie De Mol, dat vinden ze pas erg !

 9. Godefroy France

  waarmee maar weer eens bewezen wordt dat met alle aanwezige miljoenen, botoxen en dito ingrepen, klasse nog steeds buiten bereik is,
  de stelling;
  “it takes three generations to become a lady/gentleman”
  blijkt een waarheid als eenkoe bij deze sjonnies !

 10. Japie

  Je wordt niet goed van alle aandacht voor bruiloften en zwangerschappen enz. van de BN’ers. En wat zijn ze het toch allemaal met elkaar eens die kakkers.

 11. Wat lees ik nu?!

  Niet echt slim gehandeld van RTL Boulevard… Dit lachje van de Mol betekent dat ze nog sneller gaat tekenen bij Talpa…

 12. Kattie

  Ik geef haar groot gelijk .vreselijkke bouelvaar .en nu komt kwallie verlinden ook nog terug op Tv vreselijk .

 13. Joop55

  Djiezus heeft die Linda weer een facelift ondergaan? Komende tijd weer in het nieuws: veel tv-schermen doorgebrand op de zaterdagavond.

 14. Pluk vd Petteflet

  Arf. Van de dingen die je wel wist dat je ze niet
  wilt weten. Als die jongen nou gelukkig is, btw, waren ze wel eeg vóór die enorme storm die Portugsl overviel? Kunnen we een beetje aandacht geven aan de lokalo’s aldaar die met een vreselijke stormschade te maken hebben?

 15. B klein

  Deze ster haalde m.b.v. kruidvat, blokker en loterijen maar liefst bijna 2 miljoen “kijkers”. Zelfs als je deze vrijkaartjes meetelt interesseert 88% van nederland geen RUK wat je doet. Op tv zijn de cijfers nig onthutsender!!! Dat is de realiteit. Dus hoezo “ster”????
  En dat gezicht…….tja…..

 16. fake fur

  wij zijn degenen die de De Molshoopjes de indruk geven dat zij belangrijk zijn en dat wij huizenhoog tegen hen opkijken…aan ons de taak om hier onmiddellijk mee op te houden ! Stoppen met dat gemekker en gezeur om informatie…

 17. ook Linda

  Heerlijk om te signaleren dat Linda ook de middelbare en onvruchtbare eeftijd heeft bereikt, dat doet een vrouwmens pas goed !

 18. Bennie Normaal

  Wat de natuur niet doet, maakt BOTOX weer goed. Het lijkt nergens op maar dat ziet niemand.

 19. Dorus

  Wat een t.r.u.t. die Linda. Nooit meer de Linda kopen…

 20. Pete

  Fam. De Mol zijn allemaal tokkies met veel te veel geld.
  Leuke foto trouwens van Linda…….

 21. jobb

  Leuke Halloween foto hierboven,Linda is echt eng. Ik was zo dom om de foto te vergroten.

 22. de deskundige

  Een heleboel negatieve reacties maar die zijn van mensen die een partner hebben met twee tanden en een uitkering.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.